dinsdag 25 augustus 2015

babykamer deel 2.....

hier het tweede gedeelte van de babykamer...de kast hebben jullie al vaker gezien deze is ook gewoon blijven staan, we hadden een bijpassende kledingkast gekocht bij het ledikant en de commode, en ik had er zo,n spijt van! ik kon van dit kastje echt geen afstand doen:) temeer dat dit simpele(Gamma!) kastje nu bij alle 4 de kinderen op de babykamer heeft gestaan, en steeds in een andere kleur! 

de gekochte kast staat nu bij onze oudste zoon in zijn kamer, waar ie veel beter tot zijn recht komt, alles goed gekomen dus;-)

het trapje heb ik al heel lang, en vond er nooit een geschikt plekje voor.....nu dus wel:) het jurkje is trouwens van onze jongste, zij slaapt er nu nog....de klompjes onder de kast hebben ook nog bij de oudste gestaan, die staan dus al bijna 18 jaar in ons huis!

trapje maar eens hier gezet, om de plaids van het ledikantje goed uit te laten komen, jammer om in de kast te leggen:) ernaast zie je nu nog het bed van de jongste, hier komt tzt het ledikantje en ik hoop dat de trap dan nog past!

om het geheel wat lichter en frisser te maken, heb ik er voor gekozen om wit toe te voegen, gek genoeg past het in dit kamertje heel goed, en in de woonkamer enz, helemaal niet....zelf vind ik dit zo,n lief kussen;)

en nog een keer het hoekje....nu met de brocante kleine schoentjes erbij....

dit wasrek hebben jullie vast ook al wel zien voorbij komen....inmiddels liggen de hydrofieldoeken gewassen in de commode..
het hart maakte ik van ijzerdraad, en repen stof van zo,n klos van de Action...

gedeelte van de commode en het wandrek erboven, het kransje maakte ik ook van ijzerdraad.

dit kapstokje komt aan de andere kant van  het ledikantje, ook hier een zelfgemaakt hart eraan.
twee hydrofieluiers, en een toefje steeneik....


toen ik nog op vakantie was, dacht ik dat ik niet meer zou gaan bloggen, was totaal niet meer met stylen en interieur bezig, heerlijk zeg;-) maar weer thuis..........ja hoor, daar ga ik weer! wat zit je er dan weer snel in zeg....ik loop wel achter met lezen van alle blogs, want op vakantie, zit ik niet achter mn pceetje;-) moet het nu toch rustiger aan doen, dus jullie kunnen een hoop posten van mij gaan verwachten! haha

groetjes, Inge R