zaterdag 28 juni 2014

bankje....

via mp bestelde ik deze gave bank! ik had m in gedachten voor achter het bed......nou hij is niet eens boven gekomen:)
hier gezet, en het stond gelijk goed! en dat voor mij, en het staat zelfs al een paar weken zo, jaja!
ben er zo super blij mee, het stond al heel lang hoop op het verlanglijstje......

de louvre deuren heb ik van drie naar twee geklapt er achter gezet, vind het wel een sfeertje geven...
het bankje kwam als "bouwpakket"binnen, en dat heb ik geweten! pffff ik kwam er ten eerste al amper uit, ben zo a technisch:( als wat! maar goed ik snapte m eindelijk, nergens een boormachine te vinden, had ik er eentje, leeg, blek!
opgeladen, aan de slag, lukte t nog niet stond zo te klooien, in de regen! maar dan MOET het af..  toch mee gestopt en vlg dag weer verder gegaan....t moest en zou me lukken....kreeg ik de schroeven niet verder geboord! met hamer zelfs aan de slag, dan maar grof geweld....lukte niet, grrrrr, toch maar manlief gebeld om raad.....bleek dat de accu gewoon weer half leeg was! hahaha daarna ging het als een trein:) wat een sukkel kun je af en toe ook zijn, maar zo leer ik t wel....hopelijk
de "kruik"lampvoet komt mooi zo tot z,n recht.

en tot slot.....zit ik boven, komt mn puberdochter: MAM, er zit een vogel in de kamer! ze dacht eerst dat het onze poes was die voor bij liep:)))))
het bleek een jonge scholekster te zijn, die duidelijk de nooduitgang niet kon vinden:(

gevangen! hij was echt zo lief! helemaal bang, achhhh
had eerst geen idee wat voor soort het was en waar ik m weer moest laten gaan, wilde m eerst bij de sloot zetten, was het een watervogel of niet...mja geen zwemvliesjes, dan maar bij de voorkant van de weg, en jawel, moeders stond m al op te wachten!!! zoooo lief helemaal blij!
kreeg er bijna traantjes van in mn ogen, maar ja ik ben een emodweil;-)


super leuk dat al velen dit blog weer hebben gevonden, blij!
hoop dat jullie me weer willen gaan volgen, want de volgers zijn niet automatisch overgezet:(
dusssss..........?
en mag ik een plekje in jullie bloglijst....? ja, sorry ik vraag het maar gewoon, dan gaat het weer wat sneller, voor bij wie ik er op sta, hartelijk dank!!


sfeer in brocante stijl (klik)
nogmaals mn andere blog met brocante......

lieve groet Inge

dinsdag 24 juni 2014

jahoe!! mn oude berichten zijn terug, gelukt! DANK:)

super dank voor de reacties die ik kreeg, en ook tips, gelukkig had ik wel mn blog vorige week opgeslagen.....ik kon er zelf immers nog wel op.
Tanja gaf mij de tip om m te importeren in het nieuwe blog, nu was ik daar al eens aan begonnen, maar t lukte me niet....vandaag eens goed voor gaan zitten, en jawel, het staat er allemaal weer op:)
en ik heb al weer volgers, dank!
hoop van harte dat de "oude"volgers weer mn blog zullen vinden,en zich opnieuw aanmelden:) en nieuwe lezers zijn van harte welkom!

lieve groet van een "blijhoofd"haha
Inge