vrijdag 15 mei 2015

ik ben er weer!

beste lezer, na een hele lange tijd niet meer in blogland te zijn geweest....ik kreeg al vragen waar ik bleef;-) ben ik weer terug! gelukkig toch weer zin om te gaan bloggen, jullie zullen me niet geloven want de zin in wonen, en alles daarom heen had totaal mn interesse niet meer!! het stond hier weken hetzelfde(en dat voor mij!) zelfs een bezoekje aan een winkel in Hoffz stijl bracht me in misselijke sferen! onze hele huis vond ik stom, donker en lelijk...:( nu denken jullie vast, die is niet goed wijs! hahaahaha het had zo z,n reden: ik ben nl ZWANGER! van de 4e! en ben er zo beroerd van geweest dat willen jullie niet weten, dus die details bespaar ik jullie:)  en zo onwijs misselijk, dat alles wat ik associeerde met onze inrichting ik bij voorbaat niet leuk vond, en misselijk van werd, wie had het ooit kunnen denken?! achteraf bleek mn vit B12 veel te laag te zijn, en daarvoor krijg ik nu injecties, en knapte ik zienderogen op, kreeg weer energie, mn depri gevoel trok gelijk weg, en ja hoor de zin in mn interieur komt langzaam ook weer op gang:) ik ben nu bijna 19 weken, en heb al een flink buikje:) echt een verrassing gezien dat de oudste dit jaar 18 jaar hoopt te worden! nog een puber van bijna 15 en een kleuter van ruim 4 jaar, ben ik straks van alle leeftijden voorzien:))

maar goed, omdat er dus een kleine bijkomt gaat het hier boven weer veranderen, en inmiddels hebben de schilder en aannemer flink huis gehouden:) ik heb nog nooit zoveel potten  verf in huis gehad;-) en EINDELIJK KALK verf! ik laat in deze post alleen de overloop zien, zo zien jullie stukje bij beetje wat er hier inmiddels gedaan is.
de dakplaten die waren wit.....zijn nu ook meegedaan, de kleuren krijg ik niet helemaal juist op de foto:( de lamp kocht ik bij L Bakker....

het kastje had ik al eerder in een muurverf gezet van Blanc& Noir.. de oude houten schaal kreeg nu hier een plekje.
deuren ook meegeschilderd...

dit is de andere hoek, hier zie je beter het kalkeffect, ik wilde het niet erg "streperig" en dat is ook goed gelukt, het zit er overal verschillend op....

badkamer deur

detail......

de lampvoet is in het echt wat donkerder...:)

de schaal vond ik te donker toen ik m kocht en heeft een poosje in weer en wind buiten gestaan, nu is ie prachtig!

en ja, dan laat ik m gewoon nog een keer zien!

zo meer een totaal plaatje..

de eucalyptus staat er zo GAAF bij!

en de wortelkrans ook:)
 dit was m dan......


zelf loop ik gruwelijk achter in het lezen van jullie posten, ik heb denk ik al wel drie maanden niet meer gekeken, ERG!!!!!!!! ik had er gewoon geen moed voor......SORRY! ik zag zelfs dat ik nieuwe volgers heb, wat LEUK, welkom!
ik hoop het bloggen weer bij te houden, en jullie steeds iets van al het nieuws te alten zien!
voor nu: geniet van het weekend:)

lieve groet, Inge R.