zaterdag 8 november 2014

van drie naar.......

van de week besloot ik dat ik  de drieluik (zie paar posten terug..) toch niet zo erg leuk meer vond staan, tsja...maar ergens anders wist ik er ook geen raad mee....dus kreeg ik het plan, om gewoon doormidden te gaan zagen zodat ik drie luikjes zou krijgen , leuk voor in de woonkamer zo dacht ik....na veel gezwoeg met de zaag, buiten in de regen, en ik had het nog steeds bloedheet:( wat een getob, dat is echt mn ding niet, op school had ik er al een bloedhekel aan;-) helemaal scheef.....gloep.
afijn er was er 1 gezaagd, vol trots naar de woonkamer ermee,. nounuuuuu DAT werd m dus niet niet! en ja.......dan zit je daar met je mislukte projectje.......maar..tada, de keukenramen! op maat gemaakt en kijk! leuk of niet?

er stond hier eerst iets anders, dan werd dus weer opnieuw stylen, nu had ik al deze schep gezien, en was er al heel vaak geweest, en maar kwijlen...donderdag toch gekocht......en s,avonds om 22.00 stond ik het vensterbankje nog over te schilderen, want er zaten wel heel veel witte plekjes ....geen gezicht..de andere schaal had ik al.
en er moet iets voor staan, anders zie je hoe scheef de plank is;-)

en jullie raden het al....vrijdagmorgen precies om half 10 was ik weer in de winkel.....het stond zooo leuk! nog 1 er bij gekocht, en een bos steeneik waar ik uiteindelijk drie bosjes van kon maken...op deze foto zie je dus wel de scheve kant:( blek.....dat had ik even naar links moeten schuiven!

nog een keertje.......

en deze kant ook nog eens;-)
wat ik met de rest van de luiken heb gedaan laat ik tzt weer zien.

alle reacties op mn vorige post, super leuk! ik geloof dat ik niet de enige ben met zo,n puber:)
en tnt heeft ie het zelf nog steeds niet gezien!!
nieuwe volgers, WELKOM! ook alle anonieme volgers, leuk dat jullie steeds mn blog bezoeken:)
allemaal een goed weekend gewenst, hier nu nog rustig, vanavond een drukte, verjaardag vieren van onze oudste.
lieve groet, Inge

dinsdag 4 november 2014

het gevolg van drift......

al jaren heeft onze oudste zoon een prachtige oud grenen kledingkast op zijn kamer staan, nu wil het geval dat de kastdeur steeds open bleef staan(tsja ouderdom komt met gebreken..) en dat kon zoonlief niet uitstaan, vooral als ie al in bed lag en die deur steeds openging, nu is zoonlief zo rond de 1,95 m dus hoef je alleen vanuit je ligpositie die deur een flinke opdoffer te geven en hij zit weer dicht! uiteindelijk zag ik dat de deur nog half in de sponning hing:( ik kwaad natuurlijk: driftharses dat je er bent! bla, bla. en op een dag.......ja heel raar! toen viel de deur er ineens UIT! een raadsel vlg mn zoon, hoe dat  nu toch kon? het kon niet anders of ik moest het gedaan hebben en anders z,n kleine zusje, of de wind, of poes die er net tegen liep, of.....afijn, weken stond de deur naast z,n kast, en niet meer te repareren....

en dan zie je iedere dag daar zo,n prachtige deur staan.....wat doe je dan? nou naar beneden slepen! grenen stond toch niet mooi in de kamer en keuken, te oranje, baallll wat nu? ha! grijze muurverf over, voila eerst alleen de binnenkant gedaan want ja, toch wel jammer van zo,n oud grenen deur...dat was m niet, geen gezicht.puberdochter kon het niet laten om me van commentaar te voorzien: lukt niet hè mam? grrrr nee inderdaad nergens stond ie leuk, en echt licht is zo,n deur ook niet..
dan maar helemaal grijs, en ja, toen werd ie leuk! zonde van die oude deur riep mn dochter;-) niks hoor hij is gaaf geworden, en nu staat ie wel mooi:)

mooi toch?

het toefje steeneik hieraan gehangen 

het kastje heb ik ook nog niet laten zien, deze was ooit creme, en daarna vele kleuren gehad...nooit naar mn zin, naar buiten verbannen, maar nadat ik had gezien dat het andere kastje zo mooi werd na het schuren, heb ik deze ook afgeschuurd, en jawel....dit werd wel naar t zin! de oude kleuren komen er nog door heen, wat m lekker ""oud"" maakt.

alleen......doordat ie in de regen heeft gestaan, is ie nog steeds wat vochtig en stinken dat ie doet! blekkk echt zo,n gore muffe lucht, er brandt altijd een geurkaars op:) en er liggen robijndoekjes in het laatje;-) ik hoop echt dat het er nog uit gaat deze lucht...
de schaal ben ik nog steeds zo blij mee!

en zo met het geurkaarsje! aan:)

top toch? waar ik eigenlijk heel boos om was, is nu iets moois geworden, al moet zoonlief z,n drift leren te beheersen, zucht.....voorlopig heeft ie een open kast, een echte WALK -IN CLOSET! hahaha bedoel maar, wie heeft dat nu?


dank voor alle leuke reacties op mn vorige post!
wie denkt dat mn man het mooi vind...heeft het mis, hij is ws de wanhoop gewoon nabij;-)ik doe het toch.
gelukkig overwint de liefde heel veel:) en hoor ik m er niet meer over.
nieuwe volgers, welkom!
lieve groet, Inge