donderdag 20 november 2014

bogen kastje....

het kastje is al heel wat keertjes voorbij gekomen.....het staat toch weer in de kamer, in een matte muurverf nu geschilderd( ik heb het kastje al 19 jaar!) 
heb er eens een keer een krukje voor gezet,in het schaaltje ligt een notenkraker van de rommelmarkt! die ik met chloor lekker heb opgefrist:) hij kreeg een heel stoer kleurtje.


houten kringloopschalen erin...een toefje steeneik, en een deksel van een " karnton"
hier lijkt de kast heel licht grijs:( en het stopkontact mag ik ook wel eens bijwerken:(( zie ik nu.....

zo zie je de echte kleur.....de schalen kregen overigens ook een chloorbehandeling...

en zo ziet  het er s' avonds uit:) voor de oplettende kijker:ja, inderdaad de inhoud van het kastje is inmiddels al weer gewijzigd;-) zo staat het er nu bij.
voor diegene die al op me heeft gescholden vanwege de regen, IK heb ze nog niet gewassen!!! hahahaha ik hoop het nog wel deze week te doen.....dussssssssssssss:) 
super om te lezen al jullie reacties, duidelijk dat ik toch wel maf ben omdat ik van ramen wassen houd:) dat deed ik al toen ik 14 jaar was, voor mn moeder(vrijwillig!) helaas heb ik die afwijking niet doorgegeven aan mn puberdochter:((((
fijne week nog, lieve groet, Inge R

maandag 17 november 2014

dubbele salontafel.......

vanwege de verjaardag van vorig week staat er nog steeds deze oude salontafel in de kamer.....zwaar en niet te doen in je eentje, en zoon en manlief  ""vergeten"" m steeds weg te halen, grr...dus van de nood maar een deugd gemaakt:)

net alsof we twee woongedeeltes hebben;-) stiekem vind ik het wel erg leuk staan! maar ja het wordt wel wat vol....


zoals je ziet, is de kruik enz. op de tafel verplaatst vanaf het wijntafeltje...vind het eigenlijk op deze tafel mooier uitkomen.. 

doorkijkje.. 
donker...gezellig....mooi...sfeervol...

en dit staat er nu op het wijntafeltje, niks bijzonder maar moest ff iets erop hebben staan.
en zo rommelen we lekker verder:)



leuk om te lezen dat jullie ook waxientjes verslinden! haha het is echt niet aan te slepen hier......en mn ramen..:( nu ben ik gek op ramen wassen,(ja afwijking nr zoveel!) dussss, dat ga ik van de week lekker doen, wees gewaarschuwd, want als ik de ramen ga wassen, gaat het ALTIJD erna regenen!!

lieve groet, fijne week!
Inge R.