donderdag 8 januari 2015

schuiven en schuiven....:)

...zoals jullie zien is de schaal uit de vorige post al diezelfde middag hierheen gegaan:) ik begon dus zo.....hier zie je ook het kruikje die ik onlangs kocht bij Woonland(leuke winkel!)

deze Hoffz lepel kwam hier te liggen, ik kocht m bij Seizoen en Stijl(ja,ja ben er geweest!) er zat met kerst een prachtige toef op,,,,,en ik heb er al heel wat waxinelichtjes opgebrand.

gewoon...nog een keer...hahaha ;-)

toen ging het grijze kleine ""bankje"" hier weg,maar dat was erg kaal.....denk, denk....de houten ""bok""uit de gang geplukt, en de schaal met bollen er bij....als je goed opgelet hebt, zie je dat hier de lamp ook is verwisseld....

namelijk met deze.....de kleur staat hier veel beter, en de andere.......tsja denk dat ie wel een keer een metamorfose krijgt....

al vind ik m hier wel bij passen, de kap schijnt savonds heel gaaf door, heb er nog een ""ouderwetse"" gloeispiraalbolletje"" in alleen nog te krijgen bij de Action!
inmiddels ligt er de rozemarijntak op de '' bok""  het gaat maar door;-)

en kreeg de lepel gezelschap van het kleine kruikje....


deze geweitjes kocht ik afgelopen zaterdag bij de Loden Roos in Nunspeet, ze lagen in de keuken in een (ook nieuw gekochte) schaal, jahahja ik sla echt helemaal op tilt:)
en toch even proberen of dat hier ook goed zou staan, en jawel! bal erbij, beter vind ik..

en zo is dus het eindresultaat! (voor hoe lang....) ?? uhhhhhhhh snap je wel dat er verder in huis ook dingen zijn verschoven:) maar dat komt allemaal nog!
vervolgens voelde ik me wel soort schuldig dat ik "" nutteloos"" bezig was geweest, tsja dat heb ik dan....dus besloot ik om kwart voor 4 nog te gaan snoeien, en ja als ik dan 1maal begin.....ben ik niet te stoppen, afijn ik begon nog aan een grote heg met loei dikke takken en om 6 uur(al donker, maar toch af willen maken....) kwam ik helemaal gemangeld binnen:(((( heb nog spierpijn! ai....
gelukkig was de stroom uitgevallen, dus dat werd lekker makkelijk een frietje door manlief gehaald, hoe kwam ik aan de mazzel, hahahha, hebben jullie dat ook dat je dan maar door gaat, planning van nul komma nul, zo erg! nou ja, t is af, nu nog de hele mikmak opruimen......vandaag lekker boven de kamers gedaan, dus mag ik van mezelf wel ff deze post maken;-)

lieve groet, en ben blij dat er meerdere mensen met dezelfde verslaving rondhobbelen, ik moet zeggen dat het echt wel erg is bij mij hoor, ik heb echt veel aankopen gedaan, gelijk goed aangepakt, en dist is toch beter dan maar aanklungelen......ben er super blij mee!!

dinsdag 6 januari 2015

blij...

heb nieuwe dingen gekocht......(waaronder deze schaal) zag m bij een tuincentrum!! en ik kocht m van mijn vvv bonnen, hoe leuk! het kruikje heb ik vlg mij ook nog niet laten zien, heb er eindelijk 1 hoera!bij Woonland gekocht..

de hoffz bal heb ik ook nieuw gekocht,(Parvani) en de mosballen haalde ik uit het kerststuk;-)de grote kandelaar kocht ik bij Parvani, tegelijk met een stel andere(krijgen jullie nog te zien)

en als de kaarsen aan zijn, gaaf !


zo,n soort toefje hebben ze ook van hoffz.....mn zus en ik zagen het in een winkel hangen, zij hadden het ook nagemaakt met deze klosjes, eerst wilde  we het kopen, totdat mn zus fluisterde: dat kunnen we toch ook makkelijk zelluf?? haha ja tuurlijk!
klosjes los gekocht........

en ik heb ze aan een toefje steeneik gebonden, zo klaar..

net even wat anders.....dusssssssssssss;-)
verder kocht ik nog diverse andere spullen, maar die zal ik in andere posten laten zien.
vlg mn man sla ik volledig door, en vertoon ik verslavingsgedrag!!! woehahhaha
nou laat ze hier maar mekkeren over mn oude zooi, ik GENIET er zo van! 
ik loop achter met lezen.....heb ik nog wat tegoed..
lieve groet, Inge

ps dank voor alle berichten op mn laatste post! haha mn dochtertje vond het helemaal leuk dat jullie haar kusje hadden gevangen:) ECHT??? hoe dan? bla, bla...