zaterdag 10 oktober 2015

gewoon, een post vol plaatjes...

deze toef had ik door het veranderen "over"en besloot m aan de trap te hangen

de lange takken die je ziet had ik eerst in de onderstaande kruiken staan(die ook op deze plek stonden..) het zijn zaaddozen, tsja..sorry:) had er nog nooit van gehoord....jullie wel? ik heb ze nu samen met een dadeltak hier gelegd, en ze blijven nog steeds goed op kleur.

toefje steeneik erbij...

 het is geen peperbesje wat je hier ziet maar een gelukje dat een simpel bosje rozenbottels heel mooi indroogde:) inmiddels ligt het bosje nu in de woonkamer, zie de foto,s hieronder.... de doek wilde ik jullie nog laten zien die kocht ik een poos geleden bij de Zeeman;-) voor een leuk prijsje , inderdaad!

en dit heb ik gisteren nog veranderd op de slaapkamer! vond het toch niet echt leuk hoe het stond, ik heb rozenbotteltakken gekocht en wilde deze in de kruik doen,maar dat was t ook niet, krans erbij gesnord, en de takken erin gestoken, ze moeten nog even indrogen qua kleur, nu vind ik het geheel wat robuuster staan, ook het oude tafeltje veranderde ik nog.....;-)

grote schaal op de keukentafel, k blijf m prachtig vinden..

hier ligt nu dus het bosje, ik had het hier ook anders staan, maar toch zag ik er steeds iets aan, pfff herkenbaar? uiteindelijk toch  weer de boel verandert, en ja, ik zou het rustig aan gaan doen.....

maar vind het zo weer rustiger, en geniet ik er weer van.

kruikje kocht ik ook nog gisteren, met die bruine balletjes, geen idee wat het is!
ook dit hoekje heb ik veranderd..........de kruik die hier stond, staat nu met rozenbotteltakken op de slaapkamer.

regaal boven de bank.....

kruik in trog verhuisde poosje geleden naar de kast...

dadel die aan het indrogen is, prachtig dat proces.

oh,, hier zie je de kruik dus nog staan:) ik heb een dadeltak in een krans gepropt, vond het eens wat anders...hij droogt nu prachtig in..

andere grote schaal op de salontafel, zegt mn man gisteren: moet je deze niet eens vervangen? had ik er net gisteren nieuwe bij gedaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja, ik vind ze zo saai, beetje doods...uhhhh kunnen er geen mooie bloemen in?? aiiiaaiaiaiaii ik maar zeggen dat dit geen goed model is voor bloemen!

dit werd ook veranderd...

toef made bij me;-)

hier stond het ook anders ......twee weken geleden 5 minuten voordat we weggingen naar de kerk,  snel even veranderd, haha, dat MOET dan nog even....en ineens stond het helemaal oké!

de bewerkte potten opgezocht en hier een plekje gegeven.....

zelfgemaakte krans van steeneik..

hier zie je die zaaddozen, met magnoliatakken..

vensterbank...

en oké, mn buik:) met 39 en 6 dagen.....flinke bal, en hij groeit nog steeds.......
we zijn benieuwd, wat het is, en wanneer ik ga starten!
wie weet, alvast dank voor alle leuke reacties! ik doe nu voor mijn doen echt rustig aan, moet wel.....en k geniet er eigenlijk nog wel van ...het weer buiten is natuurlijk ook heerlijk, en aangezien ik het alleen nog maar HEET heb, komt me dat heel goed uit, ik ben denk ik de enige die nog met blote benen loopt, haha

lieve groet, Inge R

maandag 5 oktober 2015

slaap(kraam)kamer...........

nog een post over onze slaapkamer, en strakjes hopelijk, kraamkamer:)
een grote houten schaal, met een eucalyptustoef van seizoen en stijl, ik heb m al vanaf de kerst! erachter een mooie kruik...

de kast is ooit door mn zwager gemaakt;-) en de ornamenten/lijsten zijn er zelf opgemaakt, de lamp moet eigenlijk een formaat groter.....maar dat ga ik niet meer redden....komt later wel.

van de andere kant gezien, de toef is van zichzelf al in de deze vorm!

alles werd in mei geschilderd, in kalkverf, alleen de deur in een lakversie..

dit kastje ontdaan van vele lagen verf, zagen jullie al eerder voorbij komen, nu staat het hier...nadeel: hij stinkt nog steeds!!!!!!!!!!!! heb er een lawine van geurbuiltjes in liggen, zodat het nog te doen is als je het laatje open doet;-)

maar ja....hij is WEL leuk:)

twee kransen in 1, heb ik al jaren en ben ze nog niet zat...

tussen de beide verwarmingen in mag eigenlijk van eega, niks staan....want dat vind hij super irritant met de gordijnen sluiten....maar niks is zoooo kaal, heb er nu het luik en een oud trappetje gezet, het luik is halverwege door mij(lees= slordig!) afgezaagd, en gelukkig valt het precies net achter de bovenkant van het trapje:)

Hoffzdoek er aan gehangen, en een toef van steeneik en eucalyptus....

gezellig hoekje aan 1 kant van het bed, niet handig, maar wel sfeervol;-)

even van de andere kant bekeken..

en nu nog het bed op klossen:) 
ik denk dat ik daar strakkies heerlijk lig! zie er al enorm naar uit:) ik kom dan voorlopig het bed ook niet uit, haha mijn tijd komt erna wel weer.....voor nu hoef ik officieel nog een kleine week;-) maar ws loop ik wel over tijd....moet nu ECHT rustig aan doen, want heb best veel pijn....maar dat is heeeeel moeilijk! buiten zitten gaat me best af, maar nu zo binnen, blekkkk, denk dat jullie nog wel een post voorbij zien schieten:))

lieve groet, Inge R