vrijdag 2 mei 2014

zwart......

leuk als je een berichtje achterlaat:)
aangezien we een volière hebben, en ik dit bouwsel niet echt top vind(zacht uitgedrukt...) besloot ik het vorig jaar te schilderen in zacht grijs, het was crème...maar door het continue maaien is de onderste rand helemaal lelijk geworden , het werd weer tijd voor een likje verf:)

nu zag ik bij Lia dat zij zulke gave kozijnen deuren heeft, en dat mag ik hier niet:( dat zit dan maar in mn hoofd te draaien, het werd ineens prachtig warm weer, er stond nog een heeeeeeelllll oud zwarte verfpot ergens op zolder, en hup daar ging ik! herkenbaar??????? de volière moest eraan geloven, toch iets wat ik zwart kon maken:)
en dan bedoel ik ook alles zwart, tot en met de sleutel aan toe, buiten kijk ik niet zo nauw;-)
helaas kon ik de zijkanten niet mee doen want daar groeit een druif, dat zie je van de zomer toch niet meer...

en eigenlijk zou het zijkantje boven aan ook nog moeten, komt nog...het stoort me nu al...

gelijk maar iets ervoor gezet, en nu heb ik ineens hier een sfeerhoekje!! zoooo leuk, het zal nog wel tig keer veranderen.....en of het de storm en regen overleeft zie ik dan wel weer.....dit is trouwens het oude werkbankje, die eerst in de badkamer stond, toen ging ie naar buiten op het terras en nu kreeg het ook wat vegen zwarte verf en past het prima hier.
ik kon het niet laten om een foto te nemen met de kaarsen aan, zo kinderachtig ben ik dan wel;-)
de schaal is van PTMD, met wat ornamentjes erbij, en de kandelaar heb ik al jaaarreennn.

en die bogen???dat zijn de "ringen"van een ton die letterlijk in duigen is gevallen....ik vond ze hier wel stoer hangen, mn puberdochter denkt er heeeellll anders over:)

dit is een oud schopje die mn man zeer dierbaar is, ja, ja ook hij houdt dus van "ouwe meuk" nu is dat het enige wat hij mooi vind hoor!! omdat het zo,n goed stevig ding is, en hij er veel mee heeft gewerkt:)
mogen jullie drie keer raden wie er nu iedere dag mee rond loopt...;-) hahahaha ze riep al: jaaa, maar die is van mij daar schep ik altijd mee! achhhhh

home sweet home, als je nog hele goede ogen hebt kun je het misschien nog net lezen, het kreeg ook wat vegen zwarte verf...

en tot slot, lekker KNALGEEL :) onze bewoners in de volière......
natuurlijk ben ik verder gegaan met de zwarte verf........maar dat zien jullie later.
heb nog zoveel bloginspiratie, pffffff
al jullie prachtige foto,s brengen mn koppie op hol, maar dat had ik altijd al:)
leuk om te lezen, hoe jullie reageerden op onze dochter, ja, ik geniet ook echt van haar! ik weet dat het hard gaat, onze oudste is bijna 1,95 lang.......bliep...dus daarom laat ik haar lekker aanmodderen dan maar wat vaker wassen!
lieve groetjes, Inge

ps ik heb al heel vaak geprobeerd in mn bloglijst blogs toe te voegen en iedere keer mislukt dit:(( ik voeg toe, sla het op, en als mn blog dan weergegeven wordt staat het niet in mn bloglijst! wat doe ik fout?? hellup......

woensdag 30 april 2014

oude pul als speelgoed:)

leuk als je een berichtje achterlaat:)
onze jongste speelt graag buiten, en of ze het nu van mij heeft;-) of niet, ze pakt altijd de "oude"meuk die er staat ter deco...haha

het pulletje wordt standaard gevuld met water, helaas is er al wel 1 exemplaar gesneuveld, maar gelijmd , lijkt ie nog ouder:)
als ie tot de nok gevuld is met water, loopt ze naar haar...

juist! de zandbak, doet het prima als voetenbadje!

oké, je moet heeeeeelllll veul keertjes lopen met je pulletje, maar dan heb je ook wat:)

zo zie je maar waar dat oude kringloopspul weer goed voor is, daar kan al het felgekleurde plastic niet tegen op;-)

lieve groet Inge,
ik loop achter met lezen van jullie posten:( maar wie wat bewaard;-)!!