dinsdag 2 september 2014

van buiten naar binnen....

na een heerlijke vakantie dacht ik dat ik niet meer zou gaan veranderen als ik thuis zou zijn.....alles stond bij thuiskomst prima, en ik vond het allemaal weer toppie.
nou na 1 dag begon ik al, want het was toch wel wat kaaltjes, dus eerst de pauwenveren neergezet die ik kocht bij een pluktuin(zal er nog een post over maken..) en ja hoor , daar ging ik weer.....arg....de sidetable die hier stond die irriteerde ineens enorm, je kent het vast wel, dus dat MOEST gewoon anders....maar wat....? heb het bankje van buiten(vorige post) naar binnen gesleept, en het stond leuk! beetje gestyled en voila, helemaal happy ermee.
bedenk dat ik dit even tussendoor deed om 6 uur, heeeellll handige tijd, moest nog eten koken.....(gelukkig zou manlief later komen:) maar ja, ik kwam pas om half 6 thuis, en ineens kreeg ik deze ingeving, kan ik er dan wat aan doen:-)??

hier zie je dat de blauw/grijze schaal wat meer verweerd is geworden door het buiten staan, BETER!

dat oude verweerde hout, super!

de dadel "besjes"lagen buiten allemaal los....heb ze toch nog maar even hier gelegd, jammer om ze weg te doen....

en tenslotte......is onze jongste gisteren stralend! voor het eerst naar groep 1 gegaan........(met de schooltas van haar grote zus:)ze moet deze maand nog 4 worden, dus ik vind het heeelll wat:( zo,n klein ding nog...hahaha maar zelf vind ze het helemaal geweldig, ze was vanmorgen gewoon hees van al het praten:) en ging gisteren stuiterballend naar bed, dus ik verwacht wel een "instorting"vandaag of morgen;-)
middelste naar de derde (middelbare) en oudste naar hoge school, die begint pas om half twee...
het wordt weer stil in huis:((( moet nog wel ff wennen
ik ben wat achter met posten lezen, maar hoop het in te halen, heb nu niet meer een klein ding om me heen rennen:)
lieve groet, Inge
nieuwe volgers welkom!! heel leuk!