zaterdag 25 oktober 2014

stokbroodplank

toen ik bij Carola was liep ik maar met deze stokbroodplank in mn  handen....ik vond m zo gaaf,weet ook niet waarom maar hij heeft gewoon ""iets'' voor mij.

overal zette ik m neer en maar denken...;-) Carola vond m alleen mooi op een kast onder je tv(en die heb ik niet..) Cora vond m onhandig voor op de eettafel, en ja daar had ze wel gelijk in, vervolgens vond Carola m weer niet robuust genoeg voor op de eettafel, en ja, ook zij had gelijk, maar ik wilde m zoooo graag!

dus bleef ik er maar mee rondhobbelen, met het idee om m boven het toilet op de tegelrand in de badkamer te zetten(had ik eindelijk een plek! bedacht..) Carola en Cora moesten er al om lachen: gaat ie toch mee? jahaaaa als ik iets in mn hoofd heb;-) en eigenlijk kreeg ie gelijk een plek op de salontafel! gelijk goed.

dussss Carola, mocht je dit lezen, ik ben er heel blij mee, en ik geniet er elke dag van!
het toefje steeneik kreeg ik cadeau bij Carola, en deze is nu prachtig ingedroogd.

gisteren, hadden we een feestje waarbij we een lunchknapzakje kregen, waar een zoethoutstokje bij zat, heel leuk! echt jeugdsentiment haha, omdat iedereen van de familie wel weet dat ik gek op zulke dingen ben, kreeg ik ze van diegene die bij me aan tafel zaten, met de opmerking: haha die liggen straks ergens ter decoratie of ze hangen aan de voordeur;-)
en uhhhhhh jaaa, ik vind ze inderdaad erg leuk zo liggen, en in de houten schaal ook, en, en.......:)

nog 1 keer en nu met het zoethout erbij, dit is een deel van de tafel, heb nog een stuk over ..maar daar stond een laptop op waarachter de kinderen zaten;-) dus Cora het staat hier niet in de weg:) 

ik zag dat ik weer nieuwe volgers heb:)) super, en welkom.
iedereen weer dank voor de reacties! voor diegenen die me vragen over het "" chloorbad""
ik giet over het stuk dat ik wil bleken, heel veel chloor(buiten doen!) poosje laten intrekken en goed afspoelen.
soms gebruik ik ook antischimmelreiniger van HG.....sorry niet best voor t milieu:((

lieve groet, Inge