vrijdag 12 september 2014

hertenkop en verenvondst....

van de week was ik bij de Action, en zag ik deze hertenkop, ik dacht: dat zal wel niets zijn.....uit de doos getrokken, en bleek ie er best goed uit te zien!
voor de prijs kun je er geen buil aan vallen, en terug brengen kan altijd nog, dussss meegenomen.
ik wilde haar aan de kast in de keuken hangen, maar heb haar toch hier gehangen, past precies bij de andere kleuren

best lief koppie toch?
ook hier zijn de meningen in huis weer stevig over dit oerlelijke ding verdeeld....:((( maar ze blijft lekker hangen,is het niet hier dan wel weer ergens anders, aan de kast hing ze namelijk ook mooi;-)

heb de rozenbotteltak maar eens een keertje neergelegd, zo zie je het niet echt goed,(de grote bal lijkt zo wel heeeellll groot:( maar t staat toch echt wel gaaf, en op deze foto zie je het hertenkopje hangen, dus vandaar........

verder scoorde ik deze grote "onderschaal"bij de kringloop, was een lelijke kleur, dus die kreeg een chloorbad,en werd verder opgefrist met de schuurmachine.....

de veren vonden we vorige week toen we in vogelpark Avifauna waren, k vond het wel weer eens wat anders:)

tot slot, dank voor alle leuke meelevende reacties op mn vorige post!
grappig dat bijna iedereen wat te melden had over ons dochtertje, haha, mn bankje viel er duidelijk bij in het niet!:))))
ze gaat nog steeds stralend naar school, vandaag is ze een dagje thuis gebleven en dat heb ik geweten! maar dat laat ik nog wel een keer zien;-)

lieve groet, en sterkte voor diegene die het moeilijk heeft!
Inge