woensdag 25 september 2013

sfeerfilm...

een keer als test een film(wat een gedoe) al 6 keer mislukt...kost me heel wat tijd zo,hopelijk is het nu gelukt...zie nu  dat de film twee keer hetzelfde draait...oeps beginners foutje:(

pruimen van "eigen oogst"te decoratief om op te eten:) ze liggen op een schaal van de action, voor 2,50!(dus rennen nar die winkel..)
sierappeltjes mocht ik na een bruiloft einde avond meenemen, zoiets is echt wat voor mij, ging nog net niet graaien:)))) peuterdochter vind ze ook heeeeellll leuk:))) kan ze dagelijks weer neerleggen, hihi. hortensia,s uit de tuin, ze kleuren steeds mooier.
de kast en de eettafel zijn weer eens verschoven samen met het trapje en de lamp(op de tafel)
de lijst die je ziet op tafel is wat er overbleef van de spiegel die het eerst was:( stortte naar beneden van de muur, heb ik weer.....)niet meer te repareren, maar vindt de lijst nog te gaaf om weg te doen, dus vandaar.
dat heb je met al dat gesjouw en veranderen:)) hoekje gelijk ook eens goed gestofzuigd!
lantaarn is van Riviera Maison, in de uitverkoop gescoord, yes! gedroogde eucalyptus ernaast gehangen, kleurt zo mooi bij elkaar.

GENIET ervan, hoop dat jullie het niet protserig van me vinden, dat verwijt krijg ik van mn puberdochter nog al eens te horen.....aiaiaiaiai:((en zo wil ik niet overkomen....
groetjes, Inge

tuinvondst!

had ik voorheen nooooiiittt rood in huis, ben ik nu heel blij met deze tuinvondst!
in onze tuin kwam ik deze besjes tegen, nooit eerder gezien!
de groene blaadjes heb ik weggeknipt, tuurlijk:)))
heb ze tussen magnoliatakken (die ik nog had staan ..)gezet, vind het wel gaaf zo, en zeker
omdat het uit eigen tuin komt!
iedereen hartelijk dank voor de leuke berichtjes,echt leuk!
lieve groet, IngePosted by Picasa