zaterdag 22 december 2012

veranderen.....

 gisteren aan t veranderen geweest......sidetable toch weer terug uit de hal naar woonkamer gesleept, spiegel er opgezet= zwaar...!.en opnieuw spulletjes neergezet.....oude jeneverkruik erbij, heb me laten vertellen dat als er zo,n cijfer bijstaat en het woord "kan " de kruik dan echt oud is.....dus..mij.maakt het  niet uit, ik vind m zelf gewoon erg mooi, oud of niet.
heb er twee (bruine) kruiken en twee van die kannetjes bij de kringloop bij gekocht, voor een prikkie! had er wel beetje de balen van dat ik voor de grote kruik best veel heb betaald...maar je kunt niet altijd geluk hebben...tzt zal ik meer foto,s erop zetten hoe het er eerst uit zag, lieve groetjes, Inge

maandag 17 december 2012

nieuwe stoelen.

twee heerlijk zittende stoelen gekocht bij Ikea! geweldig is dat toch, uitzoeken en twee uur later zit je er al in...we hebben nog twee hoezen erbij gekocht in een beige kleur,(konden niet kiezen) ook erg mooi, maar deze staan nu voor de winterperiode wat warmer.ben er heel blij mee.je kunt er ook heerlijk dwars op zitten!(de kleur op de onderste foto is de juiste kleur.)