zaterdag 16 november 2013

voorhal....

dit is de voorhal, direct bij binnenkomst dus...witte kist in restje verf gezet, spiegel ook meegedaan
inmiddels heeft ie een tweede laag gekregen, zie laatste foto...
dit had ik voor de verjaardag al gedaan:) maar nog niet laten zien...de kleur van de muur er tegen over lijkt blauw, maar is grijzig..
de geliefde dadeltak...
en inmiddels van twee kandelaren naar 1 en het kringlooppotje met dadeltakje ....vind dit toch mooier:)
de kist heb ik vorige week zaterdag(ja, toen ik de hele bups kreeg:) nog over gedaan, vond m toch te vlekkerig, helaas was de pot echt helemaal leeg, dus meer kan er niet op, maar het is wel oke zo!
en eigenlijk durf ik het niet te melden, maar de dadeltak is al weer weg, en er ligt nu een moskrans op......arg! had de dadeltak nodig voor de schaal binnen op de salontafel;-)
 wilde jullie toch deze plaatjes niet onthouden, dus vandaar toch even gepost:)
lieve groet!
en berichtjes welkom!:)))


Posted by Picasa

donderdag 14 november 2013

toch weer.....;-)

toch weer veranderd in huis....had het weer:)deze schaal van de xenos(jullie kennen m vast wel) vond ik bij thuiskomst erg lelijk:( buiten gezet, en ja hoor deze werd er ook duidelijk beter van! maar toch wist ik nooit echt goed wat ik er mee moest doen, er zaten van die lelijke "stapootjes" onder, deze heb ik een paar weken terug er al gehaald, een hele verbetering:) en nog stond ie nergens echt naar mn zin, een hele herfstcreatie er in gemaakt, en ach, die heeft maar een weekje mogen staan;) het was m niet. door al jullie blogs, ben ik er nu achter wat jullie al alng wisten, een dadeltak, en twee geweien, simpel!! maar zoo gaaf dat jullie dat al jaren hebben(de meesten dan..) en ik nu pas, al doende kom je er vanzelf achter, haha, het si heel gaaf en savonds(smiddags al..) brandt het zo gezellie.
hier stond het bogen kastje, en toen ik m neerzette wist ik eigenlijk al, dit is geen blijvertje, de kleur stoorde me steeds, ja sorry, maar had echt geen zin om over te doen in pure and original kleurtje: mud, zo,n rot werk al die raampjes...dussssss staat het kastje nu weer in de gang, staat goed! en heb ik de grote bank hierheen gesleept, wat kan een mens tobben he?! haha
de bank heeft eigenlijk niet zo,n gave kleur van zichzelf , schuren heb ik ooit gedaan met een schuurmachine, maar toen ging bijna het patroon weg, wat er in zit, dat vond ik ook wel weer iets te erg:)er zit nu een heeeell dun laagje krijtverf op, wie weet gaat ie van de zomer wel in de chloor buiten...
hier zie je dat lichte patroon wat er in zit, best apart..
 
in het echt is het allemaal wat donkerder van kleur...
en de "ballen"liggen weer hier...ook gaaf.
sidetable ook verhuisd naar de andere kant van de bank, ipv de lage antieke bank(laat ik jullie vlg keer zien)
van bovenaf gezien...
onderop de oude"bok: en het spinnenwielgeval....

en nog eens.... hoop dat jullie het weer wat vonden:)
ik ga  lekker verder, snel eten klaarmaken, oeps!
dank jullie wel voor alle berichtjes, heeeeeelllllllll leuk, en nieuwe volger; wees welkom!
lieve groetjes, Inge


leuk als je een berichtje achterlaat:)
Posted by Picasa

dinsdag 12 november 2013

ander hoekje:)

zaterdagavond moest onze kamer wat verbouwd worden ivm de visite, tafel in het midden, maar waar moest nu de lamp op staan? alle tafeltjes al in gebruik, en ineens dacht ik aan de veilingkistjes van buiten:)
en eigenlijk vond ik het zo leuk staan, dat ik m niet meer weg wilde doen naar buiten, maar de eettafel stond er grotendeels voor, dus dat werd m niet...je raadt het al: hier moest iets op verzonnen worden, kraak, kraak en ik was eigenlijk heel moe:) maar ja, als t dan in mn koppie zit..
eettafel naar de overkant veschoven,daar de stoel vandaan geplukt en dit tafeltje, en ja hoor, het werd een gaaf hoekje!
het glazen windlicht en de klossen erin kocht ik bij de action!! heb er een klein waxientje in branden wat een leuk effect geeft.
de lijst hangt nu ook aan de muur(ook noodgedwongen door zaterdagavond;) en dat vind ik eigenlijk ook wel weer leuk staan.de letters kocht ik bij intratuin, vond ze zo gaaf, de eucalyptus krans gaat mooi indrogen.
mooi plaatje toch?
en zo meer het totaal plaatje...
de vlg keer hoop ik de andere kant te laten zien, die staat nog "under construction"haha, stoelen even verven...
bedankt voor alle leuke mailtjes, gelukkig ben ik niet de enige die maf is;-) dat blijkt wel, haha
ik kluns lekker door, lieve groet, Inge


leuk als je een berichtje achterlaat:)
Posted by Picasa