donderdag 29 januari 2015

voor hal....

vorige week wat aangerommeld in het voorhalletje.....dat heb je als je buiten aan het snoeien bent, je dan langs je huis loopt, en je dan ineens even iets MOET veranderen bij je voordeur, en de sidetable buiten.... en dat  gaat dan via de voordeur verder tot het halletje haha, herkenbaar???

dit stond dus buiten met een oude karnton met amaryllisbollen en lampjes....naar binnen ermee, en gewoon simpel gehouden...het is trouwens een werkbankje geweest.....sorry manlief!

dadel erbij het matcht zo mooi met de kleur van het werkbankje....


er tegen over de oude ladder gezet(die stond eerder tegen de andere muur..) klein bankje ervoor, de kleuren komen op de foto niet echt toppie over:


""gebleekte"" kringloopschaal, klaar!granol:((((( jahoeeee, heb ik nog! maar al een stuk beter met een mengelmoes van grijze verf erop;-)ik geef t toe, niet helemaal super dit, het stond eigenlijk mooier, maar ik heb het antieke bankje wat hier stond nu in de badkamer staan:) tsja je moet wat als je daar vandaan die ""tafel"" hebt weggehaald........voor nu staat het weer even leuk;-) dit halletje is nooit echt naar mn zin, er liggen ook vreselijke tegels op de vloer:((( en dat granol...ik denk dat ik er binnenkort mn eerste echte kalkverf project van ga maken!


en??al naar L Bakker geweest??? woehaha, ze zijn heerlijk zacht die plaids! 
en zelfs iemand die de rode tegels mooi vindt! kijk, das nog eens leuk om te lezen!
alle reacties zijn altijd zo leuk en gezellig om te lezen, DANK!verder zag ik nieuwe volgers, hoe leuk is dat! WELKOM
lieve groet, Inge R