woensdag 16 september 2015

babykamer is klaar!!

en nog een keer de babykamer! maar nu is ie eindelijk af:) hèhè....k bleef maar veranderen...

lekker warm kleedje voor de nacht of smorgens anders zo koud met je blote voeten op het laminaat;-)
had hier eerst het oude trapje naast staan met een lamp...maar mn dochter deed deze lantaarnlamp weg uit haar kamer(net zo veranderlijk als haar moeder!) dus kreeg ik weer een idee, dat het wel leuk hier zou hangen, ander kleurtje gegeven, en klaar.

verder heb ik het grotere bankje achter ons bed weggehaald(dat is straks toch lastig) en liep ik er maar mee, ja, waar moest ik  dat bankje nu laten? pffff heb er nu een driedubbele laag maar van gemaakt...
het trappetje staat nu ook hier paste niet naast het bedje....

mn lieve eega, had alle oude zooi verwijderd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uit het kamertje! oeps dat heeft even gestoomd, kan ik je wel melden....waarschijnlijk wel herkenbaar bij jullie.,....? hij wilde die ouwe meuk niet hier hebben staan, dus daarom zijn er een aantal spullen wel weg(heeeellll weinig...) en heb ik langzaam aan het meeste weer terug gezet;-) gemeen.......maar hij heeft het er niet meer over! ik heb er wel een knuffeltje bij gedaan, voor mee babygevoel;-)

vond het toch allemaal nog iets te stoer en donker, dus vanmorgen nog twee witten knuffels neergelegd, liefste wil ik hier een mooie grote witte beer, of pop, maar goed lang winkelen is er niet meer bij.....

de koffer was ook verwijderd, en dat ging me echt te ver...dus daar staat ie weer! met oké, een lief babylabel eraan:)

boven op de kast lukte het me niet het leuk te krijgen......heb een zwart kistje in de kleur zinc van PenO geverfd, een beer die we nog hadden een kanten haarbandje omgedaan, en een tule lap erbij gelegd, t is niet alles maar wel beter als niks...

detail.....

nog meer details.....

dit lijkt nu heel donker kwam door het licht:( en donkere weer.....

commode klaar! 

het bedje, vond ik zonder hemel toch te stoer ik miste wat liefs en wit in het kamertje...
dus toch nog een hemel gekocht...en het bedje alle kanten gedraaid, maar zo staat het toch het mooiste...

vanuit het raam gezien....bij de Ikea kocht ik zo,n bedvoillant, is nieuw, en kost nog geen 5 euro! tsja die moest ik dus nog ff hebben:)


nog een romantisch hoekje gemaakt, en eindelijk naar mn zin!

boven de commode, detail
voor jullie denken dat ik alleen nog maar in huis aan t rommelen ben..was het maar zo,n feest! ik ben nog druk geweest met de laatste spulletjes, huis schoonmaken, enz, enz, en alles wordt nu echt zwaar...:(en pijnlijk....zelfs het decoreren is eigenlijk te veel...voor nu vind ik het ook wel best zo:)
ik zou best nog een kastje willen schilderen maar weet dat ik het nu echt NIET meer moet doen, wijs hè? haha ben wel druk bezig met kransen maken in opdracht, en ook dat is eigenlijk niet meer zo handig....ik ook altijd met ideetjes;-) mn buik groeit nog goed door, en heb dan ook een flinke toeter,pfff wel super gaaf om nog een keer mee te maken, en desondanks geniet ik daar nog wel erg van!
lieve groet, Inge R

maandag 14 september 2015

herfstsfeer in huis

zaterdag was het wel warm,maar donkertjes...dus tijd voor wat herfstsfeer in huis.

kruidcake erbij( die ik in mn 1tje in 1 dag op heb..) heb al een tijdje hier een lamp staan, en dat bevalt me prima, het fruit ligt in een grote kuip, op de foto net niet te zien, ideaal! veel fruit in huis, en geen felle kleurtjes;-) in het zinken bakje liggen de kiwi,s of pruimen, die mogen qua kleur nog gezien worden:)

twee weken geleden kocht ik een bosje rozenbotteltakjes, ze blijven mooi op kleur

om het net even wat anders te maken, heb ik er een houten klos aan gedaan...

op en top herfstsfeer! steeneik,en hazelnootjes:)

het grote houten plateau, ligt bijna uit elkaar.....maar als ik iets leuk vind staan, is alles geoorloofd;-)

toef steeneik gemengd met eucalyptus, hangt in de gang, ook hier twee houten klossen aan gebonden

en tot slot een hele grote dadelkrans op het kastje in de gang. foto is wat overbelicht....
dank voor alle sterkte wensen voor de laatste weken:) julllie zullen vast nog meerder posten gaan zien, want het verandert hier weer met grote regelmaat;-) al kan ik het eigenlijk niet meer....tsja.....ik blijf bezig......
lieve groet, Inge R