dinsdag 22 september 2015

toilet

al een tijdje geleden heb ik het toilet voorzien van kalkverf....op deze foto is het licht fel door de kroonluchter, in het echt is het vele malen donkerder....

heb al van alles op dit plateau gehad, en nu staat er een grote krans met een toefje steeneik..

hier zie je de kleur al beter, ik weet zo even niet welke kleur het is van PenO...jullie snappen denk ik wel dat het een hele toer was om het weer anders in te richten.....:)) naast het toilet heb ik een smal bankje gezet, met daarop de oude stokbroodplank, een klein rozenbotteltoefje en zoethoutstengels liggen erbij;-)

hier beter te zien, mn oudste zoon vind het drie keer niks, want die kan z,n lange stelten niet kwijt;-) en moeders doet er mooi niks aan:)

ik heb het gewoon over de tegels heen gedaan.......en erna is er een sealer over heen gegaan, want het liet in eerste instantie los....het was nog een aardige klus, voordat het geheel dekkend was, en heb het een dag later nog een keer weer bijgewerkt, waardoor ik nu een echt goed kalkeffect heb!

de spiegel heb ik al heeeelll lang, en heeft al tig lagen verf over zich heen gehad....ik heb m nu geverfd in een kalkverf, gemengd met muurvuller, tsja ik had geen gewoon wit meer dus dan maar dit.....het geeft een leuk effect, er zit nu een korrel in:)

het houten bakje kocht ik ooit in een kringloop, en de jute doek met zeep, is eigenlijk voor de sier.........

een heel ander gezicht dan de crème tegels!
en hierbij zijn die dan ook uit het hele huis verdwenen:))
het plafond is ook gedaan, met een lichtere kleur, en een sealer eroverheen
al met al ben ik er heel blij mee!
nieuwe volgers, welkom! zoals jullie merken post ik lekker door;-) ik heb nog zat....haha. Bedankt voor alle reacties op de babykamer! er zal nog her den der wel iets nog veranderen, maar gelukkig is het af.......lieve groet, Inge R