donderdag 3 januari 2013

het zonnetje; 2013!

gistermorgen scheen de zon zo mooi naar binnen in de keuken, goed begin van 2013.
 voor de oplettende kijker, dit wijntafeltje is dus verhuisd vanuit de kamer naar de keuken, en de lamp ook, deze kap heb ik geschilderd met muurverf! zelfde kleur als binnenkant kast, tja je moet wat als je , je lampenkap niet meer mooi vindt....
 dit bogen kastje; is van donker teakhout, en ik vond m steeds lelijker worden, dus verdween het naar de achtergrond..(gang, boven, hal, en tenslotte helemaal uit beeld) toen creme geschilderd, was ie weer leuk voor de hal, maar nu ik de grijzige, taupe kleuren heb ontdekt, moest dit kastje er ook aan geloven.
de buitenkant is taupekleur, en de binnenkant een grijzige teint.En nu?? ben ik er heel blij mee; en mag ie zelfs in de keuken staan!
 deze tikte ik op de kop voor 10 euro! YES! met een lantaarn van de kringloop(1.50), en twee glazen stolpjes(voor 2.50 pstuk!) kijk das nog eens leuk.
de vogeltjes(goed kijken) zijn voor ons peutertje er in gehangen, (ze vindt ze zooooo lief) in t midden een grote kaars, geeft mooi sfeertje savonds.( t zijn van die druivenstronken)

maandag 31 december 2012

hartjes post voor jullie; op de valreep van 2012/2013
allemaal hartjes overal in huis......heb ze voor jullie opgezocht in mn picasa album(van het hele jaar), en oeps wat heb ik er veel....en dan heb ik ze nog niet allemaal hier geplaatst..er liggen er inmiddels weer een paar in de kast, er is weer het een en ander veranderd(natuurlijk!) dus voordat jullie denken: wat een hartenhuis heeft dat mens, het valt echt wel mee!