maandag 9 november 2015

hier is ze dan!

hier is ze dan! onze Febe, 5 dagen oud en een echte fotoshoot:) door mn nichtje gedaan ;-) 
Rhodé Photography & Design 


zelfs Febe ontkomt nu al niet aan de sobere stoere woonstijl;-) in een oude houten schaal met een Hoffz doek:)

het was een heel spektakel, (voor t eerst huilde ze flink, ik dacht al: nee hè... niet NU, maar het had een reden.....;-)we dachten leuk foto,s te nemen in haar blootje, ik had haar op mn arm, voelde iets warms.......en JA hoor! alles onder gepoept! en het werd  alleen maar erger;( uiteindelijk wisten we niet meer waar te beginnen, en is ze snel met hulp van de kraamverzorgster nog snel in bad gegaan, heb ik alles in de wasmachine gepropt en me omgekleed, en konden we weer verder! haha hierna waren de krampjes over en vond ze alles goed!
hier is ze 1 dag oud, het kant nam ik mee naar t ziekenhuis zodat ik daar mooie foto,s kon maken voor haar geboortekaartje!


dit "armbandje"zat bij een lief cadeautje, en ja ...die kon ik uiteraard wel gebruiken!

het mutsje is door iemand zelfgemaakt zo lief! en gelijk gebruikt voor de fotoshoot:)
ja, dan smelt je toch als moeder??????!!

het arme kind ging overal in.....maar goed dat haar vader er niet bij is geweest;-)
1 oogje ging steeds maar open, de andere wilde niet echt;)

oké, ze doet haar best!hier is ie al iets meer open
jullie snappen wel dat ik helemaal verliefd ben!

heerlijk hè?
op de dag van de bevalling was ik smorgens nog bezig met een blogpost te maken:) is moest wat....de weeën zetten niet door.....op aandringen van mn man de verloskundige toch maar gebeld(tsja soms ben ik heel eigenwijs..) en nog geen kwartier later zaten we in de auto op weg naar t zkh! die post is er dus nooit van gekomen:) ik moest worden ingeleid, omdat Febe niet goed ingedaald lag....ze is heel snel geboren in tegenstelling tot de andere 3! maar ze kwam omstrengeld ter wereld:( dat was heel erg schrikken, en de start was dan ook moeizaam, maar gelukkig kwam het helemaal goed, en is ze GEZOND, en zijn we zo ontzettend blij en DANKBAAR! wat een intens geluk dit nog een keer mee te mogen maken, ik heb giga genoten  van de kraamdagen, eindeloos geknuffeld, en dat doe ik nu nog steeds, haha het gaat goed, al moet ik me wel nog ff koest houden, vandaag en gisteren toch weer gerommeld in huis..........te veel weer gedaan en getild en nu SPIJT want ik heb pijn......stom stom stom.......maar ja, aard van t beestje;-)
iedereen nog dank voor de vele lieve reacties! en nieuwe volgers welkom:)
lieve groet, Inge
en sorry, ik loop heeeelll erg achter met lezen en reageren op jullie posten, geen tijd:)