donderdag 3 juli 2014

zomer in huis...

voor een wat zomerse sfeer in huis, heb ik bloemen uit de tuin gehaald

in het lege glaasje zit normaal een waxientje:) roosjes en hortensia door elkaar, vind het best lief staan

stoer en lief naast elkaar, in de zomer mag dat best!

aan de kast ook een klein boeketje gehangen..

en wat meer detail....wat zijn bloemen toch mooi en waarom vinden wij(de meeste van ons..) het toch vaak niet echt mooi in huis......? ik weet ook niet wat het is, voor nu geniet ik er toch maar lekker van!

in de keuken uiteraard ook het uitzicht wat ik vanuit hier heb is zoooo gaaaaffff allemaal hortensia,s in pastelkleurtjes.

hoekje keuken.....let niet op de felrode appel;-) blekkkkk geen gezicht....

oud pulletje ook maar gevuld en in het "bogen"kastje gezet..

deze vaasjes kocht ik poosje geleden van ptmd, zo staan ze er wat dommig bij:) ze zijn in het echt erg leuk, maar je  kunt er niet fijn bloemen op schikken...:(

en 1 van boven af.....


inmiddels is het 1 en ander wel veranderd en zijn deze bloemen ook al vervangen......k loop en knip me suf, haha buiten heb ik nl ook nog het nodige aan "boeketjes" gezet......en in de gang, voorhal, enz, enz, jullie kennen me;-)

genieten jullie ook zo van de tuin? heeerrrllliiijjkkk! veel werk, maar ben graag iedere dag buiten.
vandaag ook een bijzondere dag, onze oudste(zoon) kreeg vanmiddag zijn  havo diploma! bloedheet,maar wel heel geweldig om mee te maken, zo lief ...hij: zo stoer en boven de 1 meter 90 lang, met mn z,n kleine zusje van 3 op schoot, gewoon vooraan in het lokaal met mij naast zich!! nou dat had ik noooiiit verwacht!! hahahahhaa normaal moet ik hem als ik m wel eens wegbracht het liefste drie km voor school ergens afzetten, herkenbaar????? hihihihi
maar goed hij heeft het binnen! nooit gedacht.....heb wat lopen "schelden"op m...:( hij heeft ons echt verbaasd zelf was ie er van overtuigd dat hij ging slagen, maar vervolgens deed hij niks.....grrrrrr.(ja, op het allerlaatst..) 

dank jullie wel voor het volgen van dit blog, en het plaatsen ervan op jullie bloglijst!
hoop dat er nog meer gaan volgen ik heb mn volgers bij lange na niet terug:(


lieve groet Inge