donderdag 3 september 2015

oud houten rek....

een groot oud houten rek/kapstok/console...enz....dat was wat ik nog heel graag hier wilde.heel MP afgestruind, niks.....zo,n Hoffz rek, super! maar vind m toch echt te duur:( uiteindelijk vond ik m zowaar bij Vroeger en Toen, de goedkoopste van het het hele stel, maar ook de allerlelijkste;-) haha, maar ik had er  1!

het is tevens ook mn laatste klus geweest, al voor de vakantie gedaan, en ik heb het erna geweten....pffff hij was ORANJE! met houtkleur erdoorheen......je begrijpt al, daar kwam afbijt en de schuurmachine aan te pas, stinken dat ie deed! daarna heb ik m in de garage uit laten stinken tijdens de vakantie:)

en in de vakantie liep er hier een aannemer rond, die ik liefjes had gevraagd of hij m wilde bevestigen, in de wetenschap dat mn eega, dat NOOIIITT zal doen, en m eerder in de container zou laten verdwijnen:(.....dus toen ik thuis kwam: YES! hij hing!
de Hoffz doek kocht ik ook al voor de vakantie, en kreeg hier een mooi plekje.

dit kannetje was eerst brocante wit, ook mooi, maar met wat verf en zand, en een jute koord toch meer mijn ding :)

zo het geheel...de schep stond ook al maanden in de garage, ooit gekocht, en geen idee waar ik m moest laten, voila, nu hangt ie hier prachtig, hij kreeg wel een sopje van chloor;-)

dit is echt mijn hoekje!

even een beeld als t wat donkerder is...

het bordje kreeg ik van mn dochter voor moederdag;)

 de oude oliekan kon ik ook weer kwijt.....

en deze kocht ik bij de action:)

vanuit de woonkamer gezien...

 deze liet ik gisteren maken, een grote toef steeneik, samen met een toef eucalyptus, het moet nog indrogen qua kleur, maar het koste me heel weinig!

ben heel blij met mn oude rek, k geniet er elke dag van, dit miste ik echt op deze muur...
nog dank voor de reacties op de babykamer! en voor diegenen die vroegen hoe het gaat: het is echt wel pittig......ik kan me niet meer voorstellen dat ik eerst alles achter elkaar deed;-) moet nu alles heel gedoseerd doen, valt niet mee, maar ik heb best wel veel pijn, dus dan laat je het wat eerder....ahum...ik moet vanaf as zondag nog 5 weken, en heb een flinke buik, er wordt regelmatig gevraagd of ik al ga bevallen, haha ik geniet wel enorm van die buik t is toch echt weer heel bijzonder!

lieve groet, Inge R