donderdag 30 oktober 2014

kleurtje op de muur....

zoals ik al schreef heb ik de muren in de woonkamer aan de voorkant geschilderd, na het bezoek van de open dagen, dacht ik: ik doe het gewoon, manlief wilde dit dus nooit, maar ja:-) maandagochtend om 9 uur gelijk aan de slag gegaan! het is verf van de Karwei! extra matte muurverf van blanc & noir, soort kalkverf idee, aangezien manlief dan echt gek zou worden heb ik voor deze variant gekozen, t lijkt net een beetje kalkachtig:) overigens is het gewoon over ons behang heen gedaan!

mn zoon was die dag boven aan het leren, wist van  niks...kwam naar beneden: MAM! wat NU weer? dit ziet er echt NIET uit, doe dan nog een kleur die bij de rest past, tsja....en ook nog: als Pa het ziet....GRRR op die momenten ben ik oostindisch doof, haha
ik vind het trouwens wel passen, zie hoe mooi de stoel erbij kleurt:)

afijn, toen alles erop zat, gordijnen weer naar de hoeken geschoven ipv in het midden, begon het stylen.....daar heb ik dus dagen over gedaan, eerst een kastje weer weg, toen dit bankje, schaal wel tig keer veranderd, mphffff en gisteren toch nog het houten bokje ervoor om de snoeren erachter te verbergen, en ik kan nu zeggen helemaal naar mn zin!
de schaal kocht ik overigens bij Carola, voor diegene die haar niet kennen: ze heeft een heel gaaf huis, en garage met spullen die ze verkoopt en een website: landelijk en sober wonen.

gaaf toch? steeds meer het sfeertje in huis waar ik dus al heel lang naar op zoek was, en door alle mooie blogs geinspireerd kom ik steeds verder! mn dochter zei nog toen ze thuis kwam: mam, NORMALE mensen overleggen samen met hun man over de kleur en gaan dan zich goed voorbereiden! oke, nu weet ik het wel......maar ik ben niet normaal:)alleen de jongste kwam heel enthousiast naar mn man rennen toen hij thuis kwam: Mama heeft de muren geverfd! had je z,n gezicht moeten zien;-) maar gelukkig vind ie het toch wel mooi, wel erg donker....ja das juist wat ik zo top vind, maar dat snapt ie niet.

de koeienhuid heb ik jullie ook niet laten zien, die kocht ik in juni al op een fair, en nu gaan jullie stuiteren, ik heb m gewassen in de wasmachine!!! anders vond ik het smerig........enne het is nog gelukt ook, oke t is wat kaler maar niemand die het ziet;-) ik had nooit gedacht dat mn man m zou toestaan in de kamer, hahahhahaha maar het is gelukt! 

beetje vage foto....maar hier het geheel, ben er zelf heel blij mee, veel en veel beter deze kleur op de muren, nu nog ooit de vensterbanken, en verwarming, op een dag...........:))))ik zie dat ik nieuwe volgers erbij heb echt heel gaaf! zo langzamerhand ga ik weer richting de 119 volgers die eerst had!
welkom:)
en dank voor alle reacties kreeg op mn vorige post, zo gezellig vind ik dat.
lieve groet, Inge R.