woensdag 26 maart 2014

ranonkels en meer..

leuk als je een berichtje achterlaat:)
gisteren maar eens besloten om bloemen in huis te halen, zoals de meesten van jullie, ben ik ook geen fan van planten, bloemen(lees kleur/groen) in huis, maar pas had ik allemaal kleine boektjes ranonkels en rozen in pasteltinten in huis staan staan(deze mocht ik savonds meenemen na een bruiloft,en ja dan zeg ik geen nee:)en vond het toch wel iets liefs hebben, dus vandaar ineens mn "liefde"voor ranonkels....ik kocht twee grote bossen, en eenmaal thuis dacht ik: en wat nu....?? heb ik weer , weet ik niet eens wat ik er mee moet, ai.in oase steken ging niet,dus , kraak, kraak wat dan? uiteindelijk maakte ik de onder(en boven)staande "creacties"

het bolvaasje en schaaltje komen weer uit de kringloop, ja sorry!! heb ze met muurverf, eerst ingesmeerd en daarna buiten door een mengsel van zand en grond gehaald, t blijft een gaaf effect geven, alleen stofzuig je de eerste dagen suf:(het schaaltje met eitjes vond ik er wel bij passen.

hier nog wat beter te zien;-)

opes, heb er wel veul foto,s van gemaakt!haha

naast de stoel op het krukje, ook maar een lief "boeketje"gemaakt, ik vond gelukkig nog mos..

allemaal kringloopspullen bij elkaar:) met verschillende"recepten".....behandeld;-)

van de andere kant gezien..

en daar is ie dan weer! de schaal......die al boven in de kast stond omdat ik m nooit echt ergens mooi vind staan....nu dus wel:) heb er twee glazen tussen gezet, en weggestopt met mos...

k vind het zo lief staan! de kleurtjes zijn heel zacht...

andere kant, ik heb echt veel foto,s geplaatst.....nou ja;-)

deze laat ik toch ook ff zien hoor!


alles weer eens veranderd, natuurlijk, haha, het blijft zo leuk he?
het bankje wat veel van jullie zo mooi vinden, is antiek en jaaaarrren geleden door mn vader zelf uit Engeland meegenomen, hij handelde toen voor z,n hobby in antiek(dus van wie heb ik het??) ik mocht het meenemen toen ik ging trouwen, en nog steeds vind ik m geweldig, al heb ik m nu wel lichter van kleur, dan ie oorspronkelijk was, er zaten lagen en lagen was op:( het bankje heeft voor mij ook echt een emotionele waarde.....temeer omdat mn vader niet meer leeft.. 

iedereen geniet van de bloesem, ik ook, onze tuin staat volop in de bloesem, zo gaaf!

deze vind ik stiekem LELIJK!(de kleur....) maar de foto is wel mooi gelukt.....haha

doe mij deze kleur en soort maar:)

en tot slot: deze voor jullie!
nieuwe volgers, hartelijk welkom, echt leuk!
lieve groet, Inge