donderdag 8 mei 2014

nieuwe aanwinsten..extra lange post:)

leuk als je een berichtje achter
laat:)
op koningsdag kocht ik deze oude vorm, zo leuk, diegene waar ik m van kocht( ik koop ieder jaar spullen bij haar..)kende mn blog;-) dus als je t leest, hier is ie beland!
het verroeste gewicht=zwaar! kocht ik vorige week,ik was in een rommelschuur... vind m zelf erg stoer, manlief vind m super smerig en dan ook nog op het aanrecht!!! zo,n goor ding hoe haalde ik het in mn hoofd....tsja;-).......( ik heb m heeeellll goed gewassen, dat wel!)
de bloemen die je ziet is eigenlijk een plantje, ik kocht er gelijk 5, dat kan bij mij nooit 1 zijn....hij kon na de bloei ook nog in de tuin , joepie dacht ik, das mooi! nou inmiddels staat ie op water heb m afgeknipt, want het was geen gezicht in het potje, echt zo truttig:(zo kan ie wel toch?

nu met stuk van het raamkozijn erbij...er achter zie je nog net een deel van de volière, met erboven prachtig bloeiende clematis:)

de keuken heb ik gisteren overgeschilderd in de kleur: river silt van Pure and original, t stinkt hier nog enorm.....maar het zit er weer lekker fris op.

de sidetable staat weer eens hier;-)
de voet van de lamp die nu dienst doet als kruik, is ook naar hier verhuisd..

dit stenen leeuwenkopje vond ik  ook in de rommelschuur! hij was oranje;( maar na een make-over is tie best leuk geworden...erachter staat het "schilderij"die ik bij Cora heb laten maken, met dat waxientje ervoor, krijg je een heel gaaf effect, ik ben er heel blij mee!

deze oude knopjes en weet ik wat nog meer...kocht ik ook in die rommelschuur, er lagen er heel veel, dus dat was echt grabbelen:)

echt mn sfeertje....

en nog een keer het schilderij....gaaf geworden hè?

zoals beloofd, de foto,s van de zwarte verf;-)
en nee ik heb niet de kanaries gepimpt!! hahahahaha ik moest er super om lachen, jullie beginnen me te kennen!geel buiten vind ik prima maar zou inderdaad noooiiiit een gele kanarie binnen willen, erg toch?
maar goed dit kastje heb ik wat likjes zwarte verf gegeven.

hier zie je nog een beetje de oude kleur er door heen...en ook deze schaal kocht ik in die rommelschuur(het houdt niet op...) ik had hier de grote eieren ingelegd, stond heel gaaf, ze hebben alleen maar 1 uurtje gelegen....drie keer raden waardoor (veel van jullie hadden me er al voor gewaarschuwd)...manlief zat er naast op de bank, en steeds zei hij: wat stinkt het hier toch! heeft die kat zitten sc.....??iedereen werd beschuldigd, maar niemand was zich van geen kwaad bewust, alleen ikke;-) die eieren!!! maar ik zei niks, want dan wist ik dat ze gelijk weg waren......ERRRGGGG!
manlief hield het niet meer uit, en ja, dat werd mij toch te gek, dus ik begon heel hard te lachen, en bekende dat het de eieren waren, had je z,n hoofd moeten zien!! ik blèrde m nog achterna: NIET in de container, ik zet ze buiten! nou dat was te vergeefs, ze lagen binnen 5  tellen in de container:( en daarna heeft ie z,n handen heeeelll lang staan wassen hahaha, keek me aan, en zei: wat ben je toch af en toe een smerig mens! woehahhahahaa nu hoop ik niet dat jullie een heel raar beeld van me krijgen....maar ik ben bang dat er veel van jullie zijn die dit zullen herkennen;-)))
afijn er liggen nu kievitseieren in die had ik nog, en deze zijn reukarm!

stoer toch deze schaal? en daar liep ik dus zo tegen aan!

op het plankje boven de bank, staat het tweede "schilderij"wat Cora heeft gemaakt! het is heel moeilijk om hier een goede foto van te maken....
ervoor liggen ook wat van die oude knopjes, enzv..

 de sidetable is hier weg, en nu staat het antieke bankje er wat een tobberd hè?

dit mooitje kocht ik ook in de ....ja! goed geraden!
ik vind m heel gaaf, en manlief? ...........die heeft het heel slecht......ach..

dit beiteltje zag ik er liggen, en moest ook mee...

en ja wat ga je dan op zo,n weegschaaltje leggen?
dit is het voor nu geworden....

nog meer zwart toegepast.....op de kast.
je ziet het hier niet zo goed, maar het is niet egaal, de oude kleur komt er nog doorheen, het heeft een beetje kalkeffect, alleen de binnenkant wil ik nog goed "inrichten"die is niet helemaal naar t zin..het driepootje kocht ik een paar maanden geleden voor weinig, het stond vies buiten en aangezien ik dus wel van viezigheid houdt;-))))) mocht ie voor weinig mee, altijd leuk, thuis kreeg ie wel een chloorbehandeling..

nog een klein stukje van de kast te zien...

beetje donker....maar wel sfeervol, zo savonds vind ik de kamer altijd zo gaaf, hebben jullie dat ook??

en dit was dan het einde van een heeeelllee lange post!
als ik dit plaatje zie vanaf de bank wordt ik altijd gelukkig, eindelijk verandert ons huis in de sfeer die ik al zo lang wilde, en het allerleukste vind ik als dat kan met "goedkope"spullen, dat is echt mn hobby:)
door al jullie gave inspirerende blogs, heb ik zoveel ideetjes opgedaan! echt super, dank jullie wel.
leuk ook om steeds de reacties te lezen, iedereen reageert weer anders en soms moet ik hier achter mn pceetje heel hard lachen:)

lieve groet: Inge