donderdag 20 maart 2014

prachtige schaal en meer....

leuk als je een berichtje achterlaat:)
afgelopen zaterdag wilde ik met mn zus naar het woonhuis in Elspeet gaan, maar aangezien ik laat bij haar was, werd het m niet meer, dus besloten we om even naar de Loden Roos te lopen, altijd leuk!

ik was van plan niets te kopen want ik had al iets anders op mn wensenlijstje staan, en dat zag ik hier niet....maar ja...toen zag ik deze schaal:) vond m gelijk zoooo gaaf! maar ook wel duur, dus besloot om het niet te doen......en dan blijft ie hangen.....je kent het wel....had ik ook al die prachtige hoorns zien liggen, en ja toen was ik toch om.
en dan begint het, wat ga ik hier op leggen?? pfffff hoorn erop was wel duidelijk maar wat dan nog meer? nou ja, zoals dat bij jullie ook wel zal gaan, heb ik er van alles op gelegd, en kwam ik er maar niet uit:( toch de schaal en de hoorn gekocht en drie van die mosballen, dat zou het dan ws gaan worden.....

savonds thuis, snap je wel dat het MOEST staan en ook gelijk gedecoreerd MOEST zijn......had ik net de dag ervoor alles gerestyled in huis, daar ging ik weer:) maar ik was er gelukkig snel uit, het kringloop potje en schaaltje, die "gezandstraalt"zijn:) stonden er prima op! gelijk klaar, ik geniet er echt super van, vond het wel een uitgave maar dan heb je ook wat!

inmiddels veranderd het hier heel veel......de louvredeur die ik onlangs kocht en waar ik eigenlijk geen raad mee weet, slik......heb ik nu hier gezet, ik heb de gordijnen hier weggehaald en naar de andere zijden geschoven, wat een licht heb je nu ineens! vraag me niet hoe ik de roe er bijna afgesloopt hebt........maar ze hangen!

ben hier ook lekker aan t "knutselen"geweest.
hier zie je twee van de mosballen liggen...

een beetje brocante stijltje, het oude koektrommeltje hoort er zo helemaal bij....


lieve groetjes, en dank voor alle reacties op mn vorige post!
leuk dat ons peutertje zoveel herkenning oproept, en ook nostalgie...:)
en ja, ik geniet er volop van hoor(niet altijd......haha)