donderdag 31 juli 2014

buiten hoekje..

ik zie nog leuke posten voorbij komen, dus blog ik maar door:)
foto,s zat;-) heb een hoekje met een oud bankje gemaakt tegen de volière aan, in de sfeer waar ik zo van hou, net als binnen, maar dan dit jaar ook doorgetrokken naar buiten.

heb in de kan ook al hortensia en Annabelle gehad, maar vind m zo toch het mooiste, in de tuin is nu al kleur genoeg!
de schaal staat al heel lang buiten en dat is ook te zien, nu vind ik m eigenlijk nog mooier....

de eucalyptus krans wordt steeds bruiner.....en gaat wat uit z,n vorm;-)...de kleur van de verf lijkt op deze foto wel zwart...oeps...in het ecchie is het matter en grijs/zwart.
eerst had ik hier een heel ander hoekje gemaakt, in zachte pastel kleuren!!!! een beach life style, nou de hele mikmak hier vond het niks!! nou moe.....heb ik eens kleur weer niet goed, ze vonden het net een regenboog, bliep...en de ander had het over een pipokleurbankje......alleen ik zelf vond het dus best leuk, haha.
maar toch de hele boel weer weg gesleept, (was zo,n zwaar teakbankje) en dit neergezet, ja, en dit is toch inderdaad wel rustiger :)) zit ik nog wel met een teakbank in pipo pastel kleuren! heb m maar tegen een muurtje gezet, ach het past mooi bij de pastel kleurige parkieten! zo gek ben ik dan, dat ik die kleurtjes terug wil laten komen, missie mislukt!
voor wie vakantie heeft, hele fijne dagen!( en ook voor de thuisblijvers natuurlijk) 
lieve groet: Inge