vrijdag 19 december 2014

lampjes.....

ik zie overal kerstsfeer in huis, en uhhhhh ik had niks......vond het in huis wel leuk genoeg;-) ben toch overstag gegaan en heb bij de action lampjes ingeslagen, buiten heb ik ze al heel lang,maar binnen nog niet.
maar toch is dit waxientje voor mij de mooiste, want die kreeg ik van Sint, door mn puber dochter zelf gemaakt! hoe lief!! het was een enorm priegelklusje, maar het brandt heel gezellie, en dubbel genieten, omdat ze m voor mij wilde maken:)

in de oude schaal de bollen gelegd, en lampjes eronder...

dit wilde ik nog ff laten zien.....heb de lampenvoet bewerkt met dezelfde kleur als de kast.

het oude krukje kwam achter de bank te staan, had eerst de kaars aan, maar dat was niet mooi op de foto;) hahaha

gedroogde dadelbesjes, en walnoten die ik van mn broer kreeg....

en ja, dan ook hier lampjes!als we toch bezig zijn;-)

niet te stoppen dat mens! buiten had ik al de sidetable gezet en met lampjes, dadeltakken enz opgemaakt.

en hier heeft van alles achter het bankje gestaan, om tot de conclusie te komen dat dit trapje wel erg stoer er zo achter staat!

ook weer bollen....

gewoon zulke mooie kleurtjes....lekker sober...

en de kastdeur heb ik toch ook in de zelfde kleur gezet als de teakkast, stukken beter! de kast ernaast deed ik er ook gelijk bij;-)vinden jullie deze kleur ook beter??

kijk dit vind ik nou zo gezellie! alleen moet ik iedere avond die....grrr lampjes achter de deur uitdoen= minder prettig;-)
maar je moet er wat voor over hebben.......haha

lamp erbij gekocht via L Bakker, en het werkbankje maar eens hier gezet...denk dat de lamp toch tzt een kleurtje gaat krijgen....hij is wel mooi grijs, maar toch......ik weet het niet....nou dan weten jullie het WEL! haha

is dit ook kerst???? maakt niet uit ik vind het wel stoer zo staan;)
en verder ga ik jullie posten nog lezen want ik loop achter! ik zie zooooo veeeellll moois voorbij schieten:) voor mij geen boom, tsja sorry maar daar heb ik echt een hekel aan......al zie ik dat het bij jullie echt wel mooi kan zijn, ik vind het zo wel lamperig genoeg! en groen is ook niet echt mn ding, ik weet dat ik dat na twee dagen al wel weg kan kijken! gelukkig maakte mn jongste vanmorgen een prachtig stukje: een RODE pot met GROEN en HEEEELLLL RODE STERREN, hiep hoi!!! k probeerde nog op andere gedachten te brengen( ja, weet het heel gemeen...) maar nee, hoor, het is ROOD en moest ROOD blijven:)

lieve groet, Inge R