maandag 31 maart 2014

ganzeneieren en leilindekransjes...

leuk als je een berichtje achterlaat:)
k zag op de blog van wonen aan boord dat je van leilindesnoeiafval(leuk woord!)kransjes kunt maken, laat ik nu net drie weken gelden de leilinden hebben gesnoeid:)
de vlg dag uit de kruiwagen geplukt en gelijk kransjes gaan maken:)

het zijn verschillende maten zodat ze wat rommelig over elkaar heen komen te liggen, ik heb ze nog ergens anders ook liggen met een schaaltje met kievitseitjes in het midden, de foto geeft het niet helemaal goed weer:( in het echt staat het leuker......(zeggen ze allemaal, haha) k zal nog wel andere foto,s plaatsen...anders geloven jullie me niet;-)
het werkt in ieder geval heel makkelijk, dat ik dit nu al die haren gewoon heb weggegooid! wat die blogs al niet met je doen! 

vorige week met de jongste naar een kinderboerderij geweest, zie ik dat ze er hele mooie grote eieren verkopen, wow! die wilde ik wel hebben:)

ze komen van een gans, wist nog niet eens waar ik ze wilde neerleggen, maar dat kwam thuis wel, als ik ze eerst maar had, ERG!!! was nog een heel gedoe om ze ongebroken te vervoeren in de auto.....:)
thuis was het snel bekeken, deze kwamen in het schaaltje op het aanrecht te liggen.het onderste houten "blad"had ik nog over van de houten ton die letterlijk in duigen is gevallen:( dit is het deksel ervan, en de kleur vond ik niet echt top, dus is deze "gezandstraald"en nu vind ik m wel gaaf.

de "houten ornamentjes"die je ziet liggen, zijn van de etagère(zie vorige oude posten..)heb ze nu niet meer als kandelaartjes staan maar zo eens neergelegd...

en met de houten "houder"eronder, die ik ooit eens op een rommelmarkt vond....hoe heet zoiets ook alweer??

tenslotte dan een gepimpte kringloop schaal, en daar liggen ze nu te pronken! k vind de kleuren echt zo geweldig......echt een mooi voorjaarshoekje.
wie weet verkopen ze bij jullie ook wel van zulke eieren in de buurt?

lieve groet, en een fijne week! Inge