woensdag 29 juli 2015

voorproefje babykamer:)

omdat ik het zo graag wil laten zien....;-) toch een post hierover in de vakantie... de rest van het kamertje gaat later volgen.
de rechtermuur is kalkverf elephantskin van PenO

het paspopje scoorde ik op een fair! en omdat ik niet wil weten of we een jongen of meisje gaan krijgen, zit er een neutraal brocante "hemdje" op,(erachter hangt wel weer een meisjeskantkraagje...maar dat kan als het nodig is zo weer weggehaald worden;-) erachter plaatste ik de luiken die jullie al eerder in posten voorbij zagen komen, maar hier blijven ze echt staan!

het bankje was houtkleur en zette ik een mengsel van kalkverf en muurvuller!! ik had zo snel geen witte verf...ook de witte emaille broodtrommel kreeg er een laagje mee:)

lekker brocante.....de kleur op de muur erachter was donker grijs, maar dat werd veel te donker....ik heb m overgedaan in een lichte kleur(weet niet meer welke..)

het past prachtig bij de vloer...

nog even in detail....

de koffer kocht ik een bruine kleur, heel gaaf, maar toch misstond het op het kamertje...het kreeg dus hetzelfde laagje verf als de rest, evenals de oude kruiken:) de sticker scoorde ik onlangs voor een heel leuk prijsje, ik zocht nog wat op de muur op te leuken,  en ik vind het precies passend bij het stijltje...het is eindelijk een leuk hoekje geworden, wat me bij mn dochter nooit gelukt is, toen zij er nog sliep, vond het altijd maar een lastig hoekje, gelukkig is het nu wel gelukt!

ik heb nog een heleboel om te posten.........maar daar wacht ik nog even mee, dus...TOT LATER!
lieve groet, Inge R