vrijdag 12 juni 2015

vraagje.......luiken perikelen....

vanmorgen heb ik deze gave"doek" gekocht

en dat moest een plekje krijgen:) doordat de verkoopster een stijl in haar huis heeft van brocante en stoer....dacht ik: ga ik ook weer eens doen......

deze luiken stonden al een poosje buiten, naar binnen gehaald en in de vensterbank gezet...

k vind het zelf heel gaaf zo,n doek, weer eens wat anders....

uhhhhh nog 1......

hier zie je trouwens ook dat de verwarming in een andere kleur geschilderd is..

k vond ........het dus heel leuk staan, tot smiddags....inmiddels had ik meer veranderd in de woonkamer...en ineens stoorde die luiken mij..:( ik vond het met het geheel te druk....baal....

dussss, onder het eten koken door;)dat moet dan gelijk.....en nog ff snel een stofzuiger  erdoor.... luiken weer weggehaald.....gelukkig was het buiten maar ruim 25 graden:)) 

en nu staat het er zo weer bij......

hier stond 1 groot luik, maar die had ik net in de woonkamer gezet! tsja wat nu......gelukkig pasten de 2 luiken goed tegen elkaar aan.....en staat het nu zo in de keuken....

ik heb al zoooooveeelll foto,s gemaakt van deze hoek, en iedere keer komt het niet mooi op de foto:((( herkennen jullie dat? in het echt is het leuk, zie ik het op de foto dan denk......blekkk, zo is het helemaal niet:( 

nou ja, ik laat het nu toch een keertje zien, het veranderd hier heel vaak, ik zal er nog wel eens een post van maken;-)maar goed, toen ik de foto,s terug keek die ik had gemaakt, van de luiken in de woonkamer, dacht ik: tsjoh, toch eigenlijk WEL leuk! zuccchtttttttt..........bah, bah......heb geen zin om weer de boel om te gooien, ben de hele week al weer bezig geweest.....ben benieuwd, wat vinden jullie?!

nog heel erg dank voor de vele leuke spontane reacties op mn vorige post!! dochter freubelt lekker door...en een blog??? hahahahaha dat is voor MOEDERS!!! :))

lieve groet, Inge R

22 opmerkingen:

 1. Ik vond ze voor het raam best leuk staan, 'k geloof eigenlijk leuker dan tegen de muur naast de radiator. Maar je moet natuurlijk gewoon doen waar jij jezelf het best bij voelt, niet wat wij met z'n allen vinden :-)
  Fijn weekeinde, groet,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo herkenbaar dit..tja aan mij (twijfel ook altijd ;))zal je niet veel hebben want vind dat beide wel iets heeft!De eenvoud zonder luiken is ook mooi maar vind de luiken wel erg gaaf!Denk dat je gewoon moet doen wat jezelf het mooist vind..Wel weer genoten van je post!!
  Fijn weekend..Lieve groetjes Marja..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf zo met de luiken voor het raam ik zal het terug zetten
  Doet erg gezellig aan
  Lieve groetjes Rosetta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh oh wat een keuzes he en dan inderdaad met 25 graden, luxe probleem zullen we maar denken. Ik hou ook van soberder dus niet meer voor het raam. Wat een mooi gaaf grote kaasplank heb je. Je doek vind ik ook geweldig, mag ik vragen waar je die gekocht hebt? En nu zijn we natuurlijk ook benieuwd naar waar het grote luik in je kamer staat.
  Fijn weekend groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik zo naar de foto's kijk, zou ik zeggen in het raam, maar ik heb geen beeld van het totale plaatje in de ruimte.
  Dat van die foto's herken ik. Soms ziet iets er leuk uit, binnen, maar ook in de tuin en dan bekijk je de foto's en dan komt de sfeer die je er bij voelt niet over de op de foto...
  Succes met de keuze wat je nu met de luiken gaat doen. Als je nog gaat veranderen, het is in ieder geval geen 25 graden meer...!

  Groetjes, Inge
  de knotwilg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het lastig om het zo te beoordelen, daarvoor moet je eigenlijk het totaalplaatje ter plekke kunnen zien. De luiken voor het raam vind ik zelf heel mooi staan, maar in combinatie met de gehele ruimte voelt het voor jou dan toch als te druk.

  In het hoekje in de keuken zou raambekleding het misschien wel goed doen.

  Succes...misschien loop je vandaag wel weer met alles te sjouwen ;-).

  Fijn weekend en liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Och...och....wat allemaal herkenbaar:))
  Het raam zonder de luiken op de foto......vind ik wel heel mooi sober staan.
  De luiken voor de raam vind ik ook mooi maar dan misschien met toch wat minder decoratie??? Moeilijk hé....
  Wel een heel mooi stoer doek!
  Ik kan in de woonkamer bijna geen mooie foto's maken. Alleen van een hoek, dat komt het beste over op een foto....en onze woonkamer is al zo klein.....dus weinig foto's :((
  Zo kun je uren bezig zijn en toch soms niet het resultaat krijgen wat je echt graag wil..phffff....

  Fijn weekend.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Trouwens goede tip van Ingrid....raambekleding in de hoek van de keuken!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi doek zeg! Haha heel herkenbaar dit; dan heb ik bijvoorbeeld m'n kamer verandert en de middag erna bevalt het toch niet zo en verander ik het zo weer haha. Vind het persoonlijk ook wel mooier zonder de luiken. ;-)
  Fijn weekend!

  Liefs, Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er weer prachtig uit.
  De luiken voor het raam vind ik wel erg mooi staan.

  Veel succes ermee!

  Fijn weekend en lieve groet,

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Luiken perikelen .... Dan heeft een mens keimooie luiken gevonden en dan weet je niet waar ze moeten staan.
  Ik vind ze voor het raam net iets te klein en tegen de muur net weer iets te licht van kleur , haha, daar ben je niks mee hè.
  Ik heb ook een luik op de kop getikt en het heeft al overal gestaan , ik vind er mijn draai niet mee , zoals we hier zeggen .
  Je zal er wel het perfecte plaatsje voor vinden , daar ben ik van overtuigd
  Groetjes,
  Christel , Garcyasplace

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie sfeerfoto's en een prachtige doek. Ik vind de luiken voor het raam erg leuk alleen ik hou van veel licht dus zou ik ze misschien een tikje naar buiten en voren halen om meer raam en licht over te hebben.
  Fijn weekend,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk...ik zou met luiken doen! De doek is prachtig, een mooie stijl heb je, Inge!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Inmiddels heb je het nu vast alweer anders staan ;-)
  Leuk die stoere doek, die had ik wel leuk gevonden om mijn krukje mee te bekleden!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind ze voor de ramen ook leuk staan hoor!
  Lastig soms he.. Heb op dit moment ook heb zoveel leuke spullen maar toch zint het me niet waar het staat.
  Beetje inspiratieloos. Succes met het vinden van een plekje; jou kennende zal dat vast goed gaan komen!


  Liefs,
  Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha....ik herken het niet maar zie je zo voor me: telkens maar onrustig heen en weer lopend tussen het piepers koken door! Maar eerlijk is eerlijk: ik vind de luiken nu mooier staan dan in de vensterbank, maar ja wie ben ik......ik heb er niet zoveel verstand van!
  Succes met de volgende poging!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Toch vond ik het erg leuk staan hoor de luiken in het raam...wel herkenbaar hoor!!..fijne zondag liefs Ria...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Waarschijnlijk heb je nu al verschillende opties geprobeerd, hihi. Ik heb er nog één om het nóg moeilijker te maken, hihi: de luiken voor het raam, maar dan iets openstaand, zodat je toch meer lichtinval krijgt. Ach, je moet gewoon doen wat jij leuk vindt. Dus als jij het mooi vind om de luiken voor het raam te zetten, vooral doen! Maar omdat je het vraagt: ik, persoonlijk, vind dat ook de mooiste optie, zeker omdat je daar ook de ruimte voor hebt. Tegen de muur vind ik ze wat stijfjes staan..En je doek ligt daar gewoon geweldig mooi te wezen. Prachtig doek, stoer met een twist naar brocante! Mooie combi...
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ha ha....hoe herkenbaar deze post.........Zelfs onder het koken door ;) En als ik begin met schuiven eindigt het vaak in een nog grotere chaos ;)
  Vind de luiken trouwens erg mooi voor het raam.......maar snap je dan ook wel weer ;) Tja....na een tijdje hier denk ik ook vaak....wat vol.....ga ik minimaliseren....en dan vind ik weer wat nieuws.....toch plek genoeg....;) Totdat het weer te vol is.....

  Oh word soms moe van mezelf.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Luiken GAAF doek GAAF! Oh wat heb je toch gave spullen! Moet zo lachen altijd hoe jij aan het schuiven bent, heerlijk toch! Hier gaat dat wat moeilijker want ik heb overal ramen dus past niet alles op een andere plek, dus schuif ik maar wat af met de kleinere accessoires, ook leuk!
  Liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jammer dat het dan toch niet uit pakt zoals je voor ogen hebt hè , ik denk dat het te druk wordt door de roede verdeling in het glas, dat heeft verder weinig meer nodig! Het doek ik ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Haha wat herkenbaar maar ik vond je luiken voor t raam erg leuk staan en helemaal niet druk. Soms zie je dat alleen zelf he? Veel succes hoor, ben benieuwd waar ze nu inmiddels staan 😉

  Liefs, Diane

  BeantwoordenVerwijderen

leuk als je een berichtje achterlaat!