vrijdag 23 januari 2015

plaids en meer...........

allereerst dank voor jullie reacties op mn vorige post:) zo leuk! en ja ik blijf lekker bij mn eigen stijltje hoor wees maar niet bang, normaal laat ik ook de hele familie kletsen om mn stijl, ze gaan altijd een rondje wat er NU weer is veranderd, geschilderd enz, en meestal hoor ik dan: je bent ook echt niet wijs!! dat doe je toch niet, of iets in die trant.....ik ben er al helemaal aan gewend, en ik geniet gewoon lekker verder:) maar deze keer vond ik zelf dat neeflief gelijk had, ik liep er zelf ook tegen aan dat er te weinig lamplicht was, en dat is  nu dus opgelost, en verder hou ik gewoon van dat suïcidale depri donkere sfeertje, tsja.......altijd al gehad, ik ben enorm gevoelig voor sfeer......als kind al....en oud, hout, antiek vond ik altijd iets sfeervols hebben, ben een poos op de brocante toer gegaan, en dat kan ik ook nog enorm waarderen alleen niet meer voor mij zelf, ja, wel in de kinderkamers van de meiden;-) met een tikkie stoer en sober erbij dat wel...en ja, ik verander heel vaak...uhhhhhhhhhhhh zelf als ik het druk heb, kan ik ineens gaan beginnen, ff tussendoor...voor  mij is dat pure ontspanning dan vergeet ik alles, heb geen pijn, voel me top, dus ja...waarom niet? en de rest ziet het niet eens meer, vinden het gewoon niks, maar schikken zich maar;-) moeders is tenslotte de baas! maar goed, dit terzijde, sommigen wilden weten hoe het ""lege"" hoekje er nu bij stond........tsja..het smalle bankje was toch errug smal, kortom niet goed.....dus dezelfde ""bank"" vanuit de badkamer naar beneden gehaald, en gewoon weer op t plekkie gezet, voila in 1 keer goed!

maar eigenlijk wilde ik jullie dit plaid laten zien, ik heb via mp mn grote blauwe ptmd pot(vorig jaar gekocht) verkocht(t was toch niks, zoals sommigen toen al aangaven:))en ja, dan brandt dat geld hé?  ... nu was ik pas bij een woonboulevard....en ik dacht laat ik hier eens rondkijken, je weet het nooit!
en de LAATSTE winkel, RAAK! gewoon L Bakker:) voor de prijs van nu maar 7,50!!! ik bedoel maar......LEUK!
en dan zegt mn dochter altijd: ja, ennnnn.......dan koop je er ook ALTIJD gelijk 4 , tuurlijk! ja, waarrrr;-) heb ik gedaan.......deze heeft een groenige/grijze kleur, komt niet goed op de foto over...

 even tussendoor, kreeg ik van mn schoonzusje! blij!

en hier is dan het smalle "" bankje"" weer gezet, (waar ie al stond) en deze kreeg ook een plaid over zich heen;-) dit is die groenige/grijze....maar dat zie je dus niet goed, baal...

is toch best gaaf? voor die prijs?

gewoon....omdat ik dit zo sfeervol vind...een kringlopertje, en een rommelmarktkoopje ;-)

en nog 1 in de keuken over de stoelleuning;-) de verwarming is inmiddels ook geschilderd....spoorloos vlg mn familie, haha

deze Hoffz doek kocht ik bij Seizoen en Stijl, zo zag het eruit tijdens de kerst....

k vind m echt prachtig!

dit hoekje in de keuken, heb ik ook veranderd, ja, ja.....ik weet het;-) het smalle bankje was ooit een miskoop.....ik had m in de badkamer staan stond eigenlijk heel leuk, en dan ga ik denken: sjoh zou ie ook niet......ja dus! Hoffz doek eroverheen gelegd...


kijk even door de rode tegels heen...:(((

en ben zo blij met de spullen die ik aanschafte, ben er toch wel achter dat je wat basis spullen in huis "" moet "" hebben....het is nu gelijk goed als ik het neerzet, en anders bleef ik helemaal maar rommelen, dist is wat ik echt gaaf vind, alhoewel ik de prijzen wat minder vind, zeker als je de kringloop prijzen gewend bent:) en pimpen van kringloopspul is en blijft nog steeds leuk!

mooi donker grijs van kleur..

vergaarbak van alle losse dadelbesjes....
dit was m dan een lange post! heb nog genoeg om te laten zien;) ik blijf lekker bezig.....en k geniet van jullie posten! al loop ik nu stevig achter:( nou ja, dan heb ik lekker veel, leuk dat er ook nieuwe blogs bij zijn gekomen, en ook nieuwe volgers! WELKOM!
lieve groet, Inge R.

34 opmerkingen:

  1. Zolang het voor jou een heerlijke ontspanning is, moet je vooral lekker blijven schuiven hoor. Je gezin is er nu toch aan gewend en ons doe je er een groot plezier mee. Bij LB kom je soms de mooiste dingen tegen voor een hele leuke prijs. Ideaal zo'n plaid, hier liggen er meerdere en ze worden intensief gebruikt. Ik vind je bankjes ook zo mooi, wat dat betreft komen ze in de woonkamer ook beter tot hun recht...op de badkamer ben je tenslotte niet zo vaak.

    Fijn weekend! Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De plaids zijn heel mooi! sfeervol. Lekker blijven schuiven hoor, kunnen wij namelijk ook weer inspiratie van opdoen ;)
    Je hebt mooie bankjes, heel leuk om mee te decoreren. En het klopt idd, dat het handig is om altijd een paar 'basis' dingen te hebben ik ben nu ook steeds aan het schuiven.

    Fijne avond
    Liefs,
    Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er allemaal heel leuk uit hoor, en doordat je regelmatig met spulletjes schuift ziet het er elke keer weer anders uit.
    Groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou dat schuiven doe ik ook altijd hoor soms staat het 2 maanden het zelfde en dan staat maar 2 weken ik vind het leuk om te doen ik vind het erg sfeervol bij jou gr renate

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken die ontspanning.....ik kan ook zomaar opspringen en iets gaan veranderen..heerlijk even je hoofd leegmaken, of toch niet? ;)
    Mooie plaids van lb en de bankjes.....te jammer voor in de badkamer....ze staan mooi in de woonkamer!
    Ik heb genoten van je lange post met mooie sfeerfoto's

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat schuiven houdt geloof ik nooit op. Je ziet iedere keer weer een andere mogelijkheid en hup, daar ga je weer.
    En zo blijft het altijd spannend!
    Je plaids zijn leuk, Leen Bakker kan inderdaad heel leuke spullen hebben.
    Ik wens je een mooi weekend!

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Inge, je posten zijn me niets te lang hoor! Je hebt een leuke hobby door te blijven schuiven en stylen ;-) en daar geniet ik van. Zowel de bankjes en de plaids zijn mooi. Ik kom eigenlijk nooit bij bakker L. Toch maar eens doen.
    Een fijn weekend, groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Staat weer prachtig Inge!
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super toch dat je voor weinig geld iets leuks kunt scoren bij Leen, kun je er meteen vier kopen haha. Met plaids kun je alle kanten op! Fijn weekend!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je kunt zoveel veranderen als je wilt Inge...ik vindt het altijd leuk bij jou...wat heb je toch een hoop mooie spulletjes.
    Mooie plaids heb je gekocht, zo zie je maar...het hoeft niet altijd prijzig te zijn.
    Fijn Weekend.

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijk om jou posten te volgen!!Geweldig hoe je bezig kan blijven met het schuiven(erg herkenbaar ook ��),je hebt prachtige spullen!
    Fijn weekend..Lieve groetjes Marja..

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Blijf jij maar lekker schuiven, Inge. Kan ik gezellig meegenieten. Je hebt super goedkope plaids op de kop kunnen tikken, hartstikke mooi zijn ze! En...het zal nooit saai worden met jou in huis!
    Gezellig weekend! Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Maar goed dat smaken verschillen en mensen geven gauw wat commentaar. niet wetende dat t ook kwetsend kan zijn. Ga gwoon lekker verder en blijven veranderen is idd een ontspanning :))
    Fijn weekend
    grtzz Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Juist, gewoon lekker blijven doen.
    Ik vind het heel mooi en sfeervol bij jou.
    En lekker blijven veranderen.
    We doen toch niet liever.

    Fijn weekend gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heerlijk toch...doen wat je blij en gelukkig maakt.....lekker blijven schuiven......ha want wij genieten van de resultaten hier.
    Vind je huis totaal niet depri.....ik word hier juist gelukkig van......
    En zelfs je vloer, je tegels......past best bij de sfeer van je huis..... ietwat koperachtig....en ha...helemaal hot nu. Je moet er gewoon even met een ander oog naar kijken ;)

    Fijn weekend

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je hebt heerlijke én mooie plaids gescoord bij de LB! En tja, jij stimuleert de economie wel: gelijk 4 kopen, haha. Ze hebben mooie plekjes gekregen. Je smalle bankje staat nu prima daar (staat ie er nog?).
    Basis-stukken in huis hebben is altijd handig. Die blijven, terwijl je de sfeer met accessoires kan aanpassen aan je gemoedstoestand. En als die zo veranderlijk is als bij jou, kunnen wij lekker genieten van al het moois wat langs komt ;-))
    Fijn weekend!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mooie plaids....en voor dat geld.....ik geloof dat ik er meteen meer meenam..:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een mooie sfeerhoekjes heb je ons weer laten zien:) wat een super leuke plaids van de LeenB!
    Daar kun je soms tegen zulke leuke dingen aanlopen he!? Heel goed dat je lekker bij je gevoel blijft in huid hoor..niks van aantrekken!;) jij moet je er gelukkig bij voelen!

    Fijn weekend!

    Liefs Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Haha , ben jij even gulzig , vier plaids . Maar ze zijn geweldig mooi , je hebt er een koopje mee gedaan .
    Jammer dat er hier geen LB is. Wie weet met hoeveel ik er naar huis kwam ;))
    Mijn man vond het al eens raar dat ik er twee kocht ....
    Al dat geschuif loont zich wel bij jou , het staat weer eens prachtig .
    Groetjes
    Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Inge, je hebt helemaal gelijk wat de basisstukken ... wat maakt dat een verschil he! Je plaids zien er mooi uit, hier blijft niks schoon dus lichte kleur plaids komen er niet in hier, maar bij jou ziet het er prima uit! En die hoffz theedoek...wat is ie mooi he!!
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk die plaids! Hier denkt ene Guus dat alles een deken is die in zijn mand hoort te liggen, de hebberd :) dus vooral geen hele dure plaids om onder te kruipen. Die van Leen zijn best een goed idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. heerlijk die plaids, hier liggen ze ook overal.
    Fijn weekend
    Liefs lia

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Inge,
    Bedankt voor de tip, daar had ik nog niet aan gedacht.....ik dacht alleen maar"alweer die dure verf kopen"......
    Weet jij of ik de verf van karwei die jij noemt dan zo over de kalkverf van P&O kan verven???

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik blijf het zeggen vind je tegels zo mooi bij je landelijke inrichting passen...wat heb je een mooi huis Inge Prachtig...!...liefs fijne zondag ..!x!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heerlijk zo'n lange post, krijg nooit genoeg van je foto's! Die plaid is gaaf! Dat word weer naar de LB morgen haha! Je bankje vind ik zo mooi, die staat hier ook nog op het verlanglijstje, liet de foto aan mijn man zien en als ie een keer tijd heeft gaat ie zoiets voor me maken heeft ie beloofd! (duurt natuurlijk weer veels te lang voor mij)
    Veel liefs, yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  26. O geweldig wat een leuk verhaal en ooo wat herkenbaar het schuiven met de meubels en decoratie, wat een leuk blog heb je!!!
    Wil niets meer missen!
    groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Dat was weer genieten van je lange post!! En wat een gave plaids, hier liggen er overal wel een aantal. Vinden de kids ook zo heerlijk hè. Het ziet er weer gezellig uit bij je...

    Liefs Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Gave plaids voor een super prijsje :-) hier in huis liggen ook een aantal plaids.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Dat is zo leuk he? Gewoon iets moois kopen waar je weinig voor moet betalen :))
    Het ziet er weer erg gezellig uit bij je.

    Liefs, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Heerlijk plaatjes kijken bij jou en dan mag het best lang zijn hoor.....helemaal geen bezwaar!
    Plaids heb ik niet.....heb er ook niks mee, ligt me alleen maar in de weg. Gelukkig dat LB jou heeft anders verkochten ze niks!

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Inge, het is altijd weer een feestje om bij je binnen te kijken, wat een mooie sfeer, leuk,

    Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  32. hahaha heerlijk toch waarom zou je duur kopen vaak is het de naam waarvoor je betaald , en wat is er mis met Leen hahahha super plaatjes ... heerlijk genoten van je prachtige sfeertje ... gelijk zin om weer ff te rommelen in huis en een lekker bak koffie mmmm ...

    Wens jullie nog een fijne week Lieve groet Rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Beste Inge,

    Ik ben een stille volger maar geniet altijd enorm van je blogs. Je kunt het altijd zo leuk schrijven, dat ik het soms helemaal voor me zie! Mag ik vragen wat de naam vd plaids is van de LB? LB geeft z'n producten meestal een naam.
    Groetjes Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik ben je blog even aan het inlezen wauw wat heb ik veel gemist. Wat een heerlijke sfeer
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen

leuk als je een berichtje achterlaat!