donderdag 13 december 2012

in kerstsferen.....
ben niet echt van de bonte kerstversiering, en voor ons ook geen kerstboom.
dus overal een beetje kerstsfeer, ben helemaal weg van amarilysbollen,(vooral als ze nog niet bloeien, ja ik weet het .....k spoor daarin niet, haha)de stengels knip ik wel tzt af en verwerk die dan weer in een boeketje/bloemstuk of zoiets, dan heb je er dubbel plezier van!
buiten in de appelboom lampjes; staat gezellig.
de twee stolpjes met voetje heb ik voor 2.50 kunnen scoren! heb ze op deze manier als decoratie gebruikt, en door ze uit elkaar te halen, heb ik nu op drie plekken iets er van staan!(onder de stolpjes liggen oude kerstballen, en van die grijse "besjes") en in de voetjes heb ik mos met een amerilysbol gelegd.
het metalen rekje was de helft van de prijs, 10 euro, kon het uiteraard niet laten liggen! zooooo leuk is dat, zo,n uitverkoophoekje, yes!
verder ben ik gekop dadeltakken maar dat hebben jullie vast al gezien, de kandelaar en dat dienblad zijn geverfd met muurverf, krijg je meteen een andere look.

voor een ieder die dit leest, een gezegende kerst en een vrede vol, goed 2013 toegewenst.
groetjes, Inge

5 opmerkingen:

 1. Beste Inro Soor,

  Hierbij een link waar je veel gebruikers gemak van zult ondervinden.

  http://homemade-tipsentrucs.blogspot.com/

  Het is echt even ontdekken en er voor gaan zitten. Je hebt in ieder geval al een goed begin.

  Groeten Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van wat ik zie,smaakt het naar meer!
  veel succes,
  Ada.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. lief! dank je wel, ik ga het gewoon proberen....

   Verwijderen
 3. hoi inge leuk dat je op mijn blog een reactie heb gegeven ik zag dat je el een begin heeft gemaakt met een blog ik heb zelf niet zo veel verstand van de blog maken kan wel de foto's erop zetten maar de header maken heb ik laten doen maar zoals marjonel al zei ga even naar homemade daar staan tips op maar als je het haar vraag wil ze je ook wel helpen met het maken van een header dat is de bovenkant van je blog je kan als je naar onderwerp gaat boven in je pagina ,zie je aan de zijbalk indeling van je pagina staan daar staat hoe je je pagina in kan delen en dingen kan toevoegen , het is even uitpluizen maar komt goed .... je sfeer is prachtig en zodra je het vakje voor je volgers heb toegevoegd word ik gelijk volger ...veel succes en welkom in blogland lukt het niet mail je me maar oke ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ben er mee aan t knoeien geweest, pffff wat een getob, als je tijd hebt wil je er even naar kijken?
  ik kan maar geen volgerslijst er op krijgen......jullie een tip?!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk als je een berichtje achterlaat!